Mustafa Aydın: Galibiyetle Ayrılmak Son Derece Önemliydi

Mustafa Aydın: Galibiyetle Ayrılmak Son Derece Önemliydi

Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, dün Cizrespor ile oynanan karşılaşmayla ilgili olarak ‘’Cizrespor maçı kağıt üstünde kolay gibi gözükse de hiçbir maç sahada oynanılmadan kazanılmıyor.’’dedi.

Mustafa Aydın zorda olsa 1-0 galibiyetle sonuçlanan 22.hafta Cizrespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Cizrespor karşısında maça mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Aydın, 4 günde ikinci maça çıktıklarına ve ligin en alt sırasında olmasına rağmen çok iyi mücadele eden bir takıma karşı oynadıklarının dikkati çekerek, “Puan kayıplarının olması halinde zirve yolunda çok büyük yaralar alınacağının bilinciyle maça çıktık. Erken gol bulamayınca stres yaptık. İlave olarak, Cizrespor takımı efektif futbol oynayıp pozisyonlara da girdiler, onları da ayrıca buradan kutluyorum. Her şeye rağmen maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılmak son derece önemliydi.” dedi.



SOMASPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA AYDIN CİZRESPOR

Başkan Mustafa Aydın, ‘’Oyuncu grubumuz yoğun maç fikstüründe büyük bir özveri ile mücadele ediyor. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Her hafta hedefe daha da yakınlaşıyoruz, yakınlaştıkça motivasyonumuz daha da fazlalaşacak. Bir maçımızı da kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Maç maç önümüze bakıyoruz, en yakın rakibimiz Erokspor’da puan kaybetti, grubumuzda hiç maçın favorisi yok, her maçın ayrı bir hikayesi olacak. Şimdi Cizrespor maçını geride bıraktık, bugünden itibaren Çatalcaspor maçına konsantre olmaya başlayacağız. Adım adım hedefe gideceğiz. İnşallah yolun sonunda hedefimizi gerçekleştireceğiz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler;

Cizrespor Maçında Gördük, Kolay Maç Yok!
Cizrespor Maçının Geniş Özeti (VİDEO)
Somaspor 1-0 Cizrespor (VİDEO)
Kalan On İki Maçımızda Aynı Değerde
Dumanlı Kentin Çocukları Cizre Hazırlıklarını Tamamladı
Nurettin Çağlar, Cizrespor Maçı Öncesi Konuştu
Cizrespor Maçını Yakup Bakır Yönetecek
Basatemür, Cizrespor Maçını Değerlendirdi
Nurettin Çağlar Alev Alev
Cizrespor 2-2 Somaspor
Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN