Mustafa Aydın, 3 Puanla Somaya Döneceğimize İnancımız Tam

Mustafa Aydın, 3 Puanla Somaya Döneceğimize İnancımız Tam

19 .Hafta maçında yarın deplasmanda Gölcüspor ile karşılaşacak Somaspor’da Mustafa Aydın, 3 puanla Somaya döneceğimize inancımız tam dedi.

En yakın rakipleri İçel İdmanyurduspor önünde 4 puanla lider durumda bulunan Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın yarın oynanacak Gölcükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Somaspor olarak geçen hafta mağlup ettiğimiz Esenler Erokspor müsabakasından sonra 19.haftada Gölcükspor ile zor bir müsabaka oynayacaklarını belirten Aydın şunları söyledi:


Mustafa Aydın Gölcükspor maçı öncesi konuştuHer Takım Birbirinden Puan Alabilir

”Somaspor olarak geçen hafta mağlup ettiğimiz Esenler Erokspor müsabakasından sonra 19.haftada Gölcükspor ile zor bir müsabaka oynayacağız. Bu ligde her takım zor ve herkes birbirinden puan alabiliyor. Maç sahada oynanmadan kazanılmıyor. Geçen haftadan daha zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz alt sıralardan yukarlara çıkma mücadelesi veriyor. Son oynadıkları maçta listelerini güncellemedikleri için hükmen mağlup sayıldılar. Rakiplerimizden puan farkını daha da açmak adına mutlak kazanmamız gerekiyor. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubumuz var. Kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyoruz. Oyuncu grubumuz ve teknik heyetimiz maça bu özenle hazırlandı. Üç puanla Soma’ya döneceğimize inancımız tam. Hepsine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Gölcükspor İle İlgili Haberler:

Lider Somaspor, Gölcükspor Hazırlıklarını Tamamladı
Gölcükspor Maçının Nabi İzci Yönetecek
Lig Lideri Somaspor, Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor 1-0 Gölcükspor
Somaspor’da Bir İyi, Bir Kötü Haber
Somaspor Gol Çalıştı
Gölcükspor Maç Önü
Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN