Murat Ortaya 3’lü Çektir Tayfaya

Murat Ortaya 3’lü Çektir Tayfaya

Dünyada taraftarları tribüne çeken en büyük kitle futboldur. Futbol ve taraftar özdeşleşmiş bir ikilidir. Futbolsuz taraftar, taraftarsızda futbol olamaz..

Bulunduğumuz konum (pandemi) gereği; taraftar olarak maalesef çok sevdiğimiz futboldan uzak, futbolcu içinde taraftardan yoksun maç oynamak; yağsız-tuzsuz yemeğe benzer..

Somaspor taraftarları yıllarca köy-kasaba-soğuk-sıcak-yağmur-çamur demeden takımlarının başarılarını görmek için çırpınıp durdular..

Başarı var taraftar yok!

Somaspor’un hasretiyle yanıp tutuşan siyah-inciler, ligde en yakın rakibiyle arasında 5 puan farkla zirvede yer alan takımlarını bağırlarına basamamanın eksikliğini hissediyorlar..

Aşağıdaki videoda önceki yıllarda başarıya susamış tribünleri hınca hınç dolduran, ancak istenilen ve arzu edilen başarıyı yakalayamamış olan siyah-incileri, Somaspor’un ligdeki konumu gereği; ”Murat ortaya 3’lü çektir tayfaya” demesini birde şuan düşünün vesselam.. Bu arada Amigo Ahmet abimizi rahmet ve özlemle anıyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN