Muhammed Öztürk’ün Cezası Belli Oldu

Muhammed Öztürk’ün Cezası Belli Oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şile Yıldızspor maçında kırmızı kart gören Muhammed Öztürk’e 1 maç ve para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 15.12.2020 tarih ve 29 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

SOMASPOR Kulübü sporcusu MUHAMMED ÖZTÜRK‘ün, 10.12.2020 tarihinde oynanan SOMASPOR-ŞİLE YILDIZSPOR Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ile 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN