Muhammed Öztürk Somaspor’da

Muhammed Öztürk Somaspor’da

Somaspor’da transfer hız kazandı.

Siyah-beyazlılar, gün içerisinde Abdullah Kasap transferinin ardından bir imza daha Malatya Yeşilyurt Belediyespor’lu Muhammed Öztürk’e attırdı.

Muhammed Öztürk Kimdir?

5 Nisan Samsun Çarşamba doğumlu Muhammed Öztürk futbola Samsun 19 Mayıs Belediyespor’da başladı. 4 Yıl süren 19 Mayıs Belediyespor macerasının ardından Samsun Atakum Belediyespor’a transfer oldu. Atakum Belediyespor’da oynadığı başarılı futbolla Beşiktaş’a transfer oldu. Muhammed sırasıyla; Silivrispor, GSM Kastomoonuspor ve son olarak Malatya Yeşilyurtspor formaları giydi.

Santrafor mevkiinde forma giyen Abdullah, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz maçta sahaya ilk on birde çıkıp 75 dakika sahada kaldı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN