Muğlaspor’la Büyük Randevu

Muğlaspor’la Büyük Randevu

TFF en sonunda kararını verdi. Birincilerin direk çıktığı, ikinci ile beşinci takımların da Play-Off oynayacağı bir sistemi onayladı.

 

20-28 Temmuzda Antalya’da oynanacak olan Play-Off da rakibimiz Muğlaspor oldu.

 

SOMASPOR-MUĞLASPOR PLAY OFF

2 Kez Mağlup Olduk!

Normal sezonun 3.haftasında evimizde 3-0  (buradan) 21.hafta ise deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz (şuradan bakabilirsiniz) Muğlaspor ile, bu kez play-off’da karşı karşıya geleceğiz..

 

Hazırlıklara Kaldığı Yerden Devam

 

TFF’nin çelişkisiz aldığı kararlar doğrultusunda yaklaşık bir aydır antrenmanlara devam eden Somaspor, 10 gün önce Tff nin ligler oynanmayacaktır kararı üzerine çalışmalarına ara vermişti.

Ancak dün de TFF’nin aldığı nihai karar sonrasında birincilerin direk çıktığı, ikinci ile beşinci takımların da Play-Off oynayacağı bir sistemi onaylaması üzerine siyah-beyazlı ekibimiz, Burhanettin Basatemür önderliğinde çalışmalarına başladı.



SOMASPOR BURHANETTİN BASATEMÜR GÖLCÜKSPOR

Basatemür, ”Oynayarak Bir Üst Lige Çıkmak Çok Daha Anlamlı ve Güzel Olacak”

Muğlaspor maçının hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam eden Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, ”TFF’nin aldığı karar doğrultusunda tekrar günde çift antrenmanlarla hazırlıklarımıza başladık. Ekibimizde Nurettin düğününden dolayı izinliydi o da bugün katılacak takıma. Hedefimiz olan play-off dayız artık bundan sonra bütün dikkatimiz ve hedefimiz Muğlaspor maçı olacak. Tek amacımız en iyi şekilde bu maça kadar hazır hale gelmek. Oynayarak bir üst lige çıkmak çok daha anlamlı ve güzel olacaktır. İnşallah bunu başarırız.” ifadelerini kullandı.



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN