Müftülük-Mühendisler Odası ve Ticaret Odası-Hak İş Maçları

Müftülük-Mühendisler Odası ve Ticaret Odası-Hak İş Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Perşembe günü oynanan Müftülük-Mühendisler Odası ve Ticaret Odası-Hak İş maçlarını masaya yatırdı.

Her zaman ki gibi etlisine, sütlüsüne dokunmadığımız Laz’ın yorumları. Ha bu arada, hani olur ya ”Kim bu Mahallenin Delisi?” diye soracak olursanız  buraya tıklayınız!

MÜFTÜLÜK ve TİCARET İSTEDİĞİNİ ALDI..

Müftülük bol pozisyon bulduğu iyi oynadığı maçta mühendislerin kalecisine çok takılsa da yine galip gelmesini bildi. Mühendisler odasında kaleci takımını oyunda tutmaya çalışdı ama saha da ona destek olan 7 numara vardı. diğer oyuncular vasat oynayınca cömertce pozisyon harcıyan müftülükden puan alamadı.. müftülük dilediği galibiyeti almasını bildi ve grupda ki ilk iki iddiasını sürdürdü.. tebrikler ve başarılar.

Günün ikinci ve herkesçe beklenen maçında ticaret odası maça tutuk başladı.. önce melihle öne geçen hak iş sabırlı oyununu sürdürdü iyi kapanıp onur la bütün atakları savununca ticaret zorlandı kilidi açdıkdan sonra ikiyi di buldu..

Oyundan hiç kopmayan önceki maçlarına göre daha diri olan hak iş kalecileri yasinin eksikliğini aradı evet baybars kalede fazla sırıtmadı fakat sahada ki baybars ın eksikliğini bizler çok farkettik.. ticaret ismail le alperle çağlarla yüklendikce yüklendi.. ve alperin çok şık çalımında sahanın iyilerinden onur u gazeteye yolladı ve akabinde sert vuruşla baybars ın bacak arasından galibiyet golünüde buldu. ticaret odasında alper oğulcan çağlar ve serhat iyiyken bu hafta acaba haftanın enlerine girermi dediğim yusuf ve emrah vasat da kaldı.. ticaret odası bu galibiyetle liderlik ümidini dahada sağlamlaşdırırken hak iş polis gücü maçı sıralama açısından iyice önemli oldu. bu iki takıma da bize bugün izlettipi güzel maç için teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN