Mirlan Murzaev, Nihayet!

Mirlan Murzaev, Nihayet!

Sezon başı büyük ümitlerle Serik Belediyespor’dan transfer edilen 27 yaşındaki Kırgızistan’lı Milli oyuncu Mirlan Murzaev, sakatlık ve Milli Takımdan dolayı Somaspor‘a katkı sağlayamamıştı.

SOMADASPOR

Sezon başı hazırlık kampının ortalarında Ülkesi Kırgızistan’ın, Pakistan ve Filistin Milli takımlarıyla oynadığı maçta yer almış ve Soma’ya sakat dönmüştü.

Siyah-beyazlılarda bel bağlanan oyuncuların başında gelen Mirlan Murzaev 60 gün süren sakatlığın ardından ilk on birde çıktığı Burhaniye Belediyespor karşısında 30’ 47 ve 61.dakikalarda attığı gollerle hattrick yapmıştı..

Mirlan Murzaev, 7 Ocak’ta Çin, 11 Ocak’ta Güney Kore, 16 Ocak’ta Filipinler ve 21 Ocak’ta ise Birleşik Arap Emirlikleri Asya Kupası maçlarında 90 dakika forma giymişti. Murzaev, turnuvayı bir gol ve bir asistle tamamladı.

Mirlan Murzaev, Somaspor’un bu hafta sonu Atatürk Stadında oynayacağı maçta Teknik Direktör Mustafa Bahadır‘ın forma vermesi halinde takımdaki yerini alacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN