Milli Takım Alt Yapısında Güzel Şeyler Olmaya Başladı

U-17 ve U-19 Milli Takımlarımızın Elit ligini garantilemesinin ardından dün U-16 Milli Takımımız Moldova ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçında adeta gol oldu yağdı.

KAYNAK:TFF

MOLDOVA 2-9 TÜRKİYE
U-16 Milli Takımımız, Kişinev’de Moldova ile oynadığı ilk hazırlık maçını 9-2 kazandı. Milli Takımımızın gollerini 20. dakikada Alperen Soysal, 25. ve 56. dakikalarda Ali Sühan Demirel, 32. dakikada Selman Faruk Dibek, 48. dakikada Abdullah Soğucak, 62. 83. ve 86. dakikalarda Gürol Demirezen, 68. dakikada Mert Can Yılmaz atarken, Moldova’nın gollerini 16. dakikada penaltıdan Vladimir Fratea ve 88. dakikada Daniel Dosca kaydetti.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN