Milasgücü Master 1-4 Linyit Master

Milasgücü Master 1-4 Linyit Master

Türkiye Master ve Veteranlar Ligi Ege Bölgesi temsilcilerimizden Linyit Master, ligin 12.haftasında deplasmanda Milasgücü Masteri 4-1 mağlup etti ve liderliğini 13.haftaya taşıdı.

Milas Şehit Özcan Stadında oynanan karşılaşmada rakibine göre sahada üstün olan Linyit Masterler karşılaşmadan Eser Kasal (2), Mutlu Alanya ve Kenan Bulut’un golleriyle 4-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 31’e yükselten Linyit Masterler en yakın rakibi Manisa Masterlerin  2 puan önünde 13.haftaya lider girdi. Sarı siyahlılar, 13.hafta evinde Kırkağaç temsilcisi Sedat Altay Masterleri konuk edecek.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN