Mevlana Devam, Müftülük Tamam Dedi.

Mevlana Devam, Müftülük Tamam Dedi.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına B-grubunda Mevlana Özel Eğitim Meb ile Müftülük arasında oynanan tek maçla devam edildi. Zorlu maç sonunda Mevlana ”devam” Müftülük ”tamam” dedi.

Sezona Milli Eğitim mağlubiyeti ile başlayan ve oynadığı üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, Çarşamba günü karşılaştığı Müftülük takımını 5-2’lik skorla mağlup etti.

İki takımda sahaya pankartla çıktı

İki takım karşılaşma öncesi sahaya Filistinde yaşanan katliamlara dur deme adına ”ÇOCUKLAR UYURKEN SESSİZ OLUNUR, ÖLÜRKEN DEĞİL!” pankartı ile çıkarak durumu protesto ettiler.

Manisa Bölgesi Hakemlerimizden Fırat Konurce’nin yönettiği maçın 2.dakikasında Ramazan Gülegen’in ayağından yediği golle 1-0 geriye düşen Mevlana, 8′ 9′ 15′ Emrah Kalkan, 25’ Cihangir Güven ve 30.dakikada Recep Özçetin’in golleriyle karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı. Müftülük adına ikinci golü 46.dakikada Fatih Arı kaydetti. Mevlana takımında 7 dakikada attığı üç golle hatrick yapan Emrah Kalkan maçın oyuncusu oldu.

Mevlana Özel Eğitim Futbol Takımı

Müftülük galibiyeti ile 9 puana yükselen ve eleme turunu garantileyen Mevlana Özel Eğitim’in gruptaki sıralaması; Kolin-Soma Belediye, Milli Eğitim-Soma Belediye ve Kolin Maden-Teiaş maçlarından son belli olacak.

Müftülük Futbol Takımı

Maçta öne geçmesine rağmen Mevlana mağlubiyeti ile 3 puanda kalan Müftülük ise, son 16 turu şansını kaybetti.

Serhat Kutnal (Mevlana Özel Eğitim)

Serhat Kutnal: ”İlk hedefimiz olan gruptan çıkmayı başardık.”

Grubu 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 9 puanda tamamlayan Mevlana Özel Eğitim’de takım kaptanı Serhat Kutnal, Müftülük galibiyetini değerlendirdi.

Kırmızı-beyazlı ekipte iyi bir sezon yaşayan başarılı defans oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Serhat Kutnal’ın bloğumuza maç sonu yaptığı açıklamada:

‘’Geçen yıl çok başarılı bir turnuva geçiren takımımızdan önemli oyuncular ayrılınca, bu yıl takımın hemen hemen yarısı yenilenmiş oldu. Tabi ki bu uyum sorununu da beraberinde getirdi. İlk maçlarda bunun sıkıntısını yaşayıp, oldukça zorlandık. Maç oynadıkça bu problem ortadan kalktı, geçen yıl olduğu gibi, yardımlaşan, mücadele eden başarılı takım hüviyeti geri kazanıldı. Takıma yeni katılan arkadaşlarla birlikte güzel bir birliktelik kuruldu. Sonuçta ilk hedefimiz olan gruptan çıkmayı başardık. Diğer maçların sonuçlarına göre karşılaşacağımız rakibimizi bekliyoruz. Bundan sonra maç maç yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıp, gide bildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gruplarından çıkma başarısı gösteren tüm takımları tebrik eder, herkese ayrı ayrı başarılar dilerim.’’ifadeleri yer aldı.

Ramazan Gülegen (Müftülük)

Ramazan Gülegen:”Sporun birleştirici güç olduğunu bir kez daha hissettiğimiz turnuvaya veda etmenin üzüntüsünü yaşadık”

Müftülük takım kaptanı Ramazan Gülegen, Mevlana Özel Eğitim ile oynanan karşılaşmaya erken gol atarak başlamalarına rağmen sonunu getiremediklerini belirterek “Sporun birleştirici güç olduğunu bir kez daha hissettiğimiz turnuvaya veda etmenin üzüntüsünü yaşadık” dedi.

Maçın henüz ikinci dakikasında attığı güzel golle takımını öne geçiren Gülegen, 5-2 sonuçlanan maçın ardından bloğumuza kısaca karşılaşmayı değerlendirdi. Mevlana karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Gülegen, ‘’Herkese iyi akşamlar Müftülük takımı olarak bugün son maçımızı oynadık. Maça erken gol atarak başlamamıza rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık. Rakibimiz kardeş takım diyebileceğimiz Mevlana’ya kalan maçlarında başarılar dileriz. Sporun birleştirici güç olduğunu bir kez daha hissettiğimiz turnuvayı organize eden spor müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bizim için önemli olan turnuvaya katılmaktı, çok zevkli maçlarımız oldu tadını çıkarttık. Bu yapının içinde olmaktan mutluluk duyduk. Fair-Play’e dikkat ettik. Kalan tüm takımlara başarılar dileriz’’dedi.

İki takımın oynadığı maçlar ve puan durumu

Müftülük
Kolin 8-4 Müftülük
Müftülük 1-4 Soma Bld
Müftülük 9-2 Teiaş
M.Eğitim 5-1 Müftülük
Müftülük 2-5 Mevlana
Müftülük grup maçlarını tamamladı.

Mevlana Özel Eğitim
M.Eğitim 5-1 Mevlana
Teiaş 1-4 Mevlana
Soma Bld 4-2 Mevlana
Kolin 0-2 Mevlana
Mevlana 5-2 Müftülük
Mevlana grup maçlarını tamamladı.

Fırat Konurce (Hakem)

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Fırat Konurca
MAVLANA ÖZEL EĞİTİM:Engin-Erdoğan-Recep-Serhat-Emrah-Cihangir-Tolga-Galip-Ramazan
YEDEKLER: Ömer, Sercan, Mehmet, Cumhur, Olcay
ANTRENÖR:Ali Özbek

MÜFTÜLÜK:F.Solak-Tuncer-F.Arı- Hakan-R.Eren-Muhammed-R.Gülegen-Ahmet-Mustafa
YEDEKLER: Hasan, Recep, Mehmet, Hamza, İsmail
ANTRENÖR: Halil Tüysüz
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.8′ 9′ 15′ Emrah Kalkan, dk.25 Cihangir Güven, dk.30 Recep Özçetin (Mevlana Özel Eğitim), 2.dk.Ramazan Gülegen, dk.46 Fatih Arı (Müftülük)

MİLLİ EĞİTİM HÜKMEN!

Daha öncede belirttiğimiz gibi bugün oynanması gerek Teiaş-Milli Eğitim maçı Teiaş’ın mazeret beyan edip maça çıkmamasından dolayı oynanmamış ve karşılaşma Milli Eğitim’in 3-0 hükmen galibiyeti ile tescil edilmiştir.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Milli Eğitim
M.Eğitim 5-1 Mevlana
M.Eğitim 6-1 Kolin
M.Eğitim 5-1 Müftülük
M.Eğitim 3-0 Teiaş (hükmen)
26.05.2024 Pazar 15:30 M.Eğitim- Soma Bld

Teiaş
Soma Bld 8-0 Teiaş
Teiaş 1-4 Mevlana
Müftülük 9-2 Teiaş
Teiaş 0-3 M.Eğitim (hükmen)
26.05.2024 Pazar 18:30 Kolin Madencilik Teiaş

NOT: Karşılaşmaya ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

PERŞEMBE MAÇ PROGRAMI:

📆23.05.2024 Perşembe
17:00 Kolin-Soma Bld
18:30 Esnaf Od-Orman

Dikkat! Kaymakamlık Futbol Turnuvası grup aşaması’nda Kolin Maden-Soma Bld ve Esnaf Od-Orman İşletmesi takımları arasında perşembe günü saat 17.00 ve 18.30’da başlaması gereken karşılaşmalar, sağanak yağıştan etkilenen saha zemini nedeniyle, turnuva yürütme başkanı Dilek Mert tarafından ertelendi.

Somamızda öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış, Teiaş Eğitim Saha zeminini olumsuz yönde etkiledi. Maç öncesinde saha zemininde yer yer su birikintileri oluşurken, oyuncuların lastik ayakkabı giyeceğinden yürümenin bile zor olduğu gözlendi. Buna göre bugün oynanacak maçlar ile ilgili karar akşam saatlerinde düzenlenecek maç programı sonrasında paylaşılacak.

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN