Mevlana 3, Eli ve Esnaf Odası 1 Aldı.

Mevlana 3, Eli ve Esnaf Odası 1 Aldı.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 27 ve 28.maçlar Mevlana Özel Eğitim Meb-Nitromak ve Esnaf Odası-Eli 2 takımları arasında oynandı.

Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynanan müsabakalarda Mevlana Özel Eğitim Nitromak’ı geriye düştüğü maçta 5-2 mağlup ederken, Esnaf Odası-Eli 2 maçı başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

Mevlana Özel Eğitim-Nitromak

Kaymakamlık Futbol Turnuvasının 27’nci maçında D-grubu lideri Özel Mevlana Eğitim ile henüz puanı bulunmayan Nitromak karşı karşıya geldi. Manisa İl hakemlerimizden Muhammed Baştürk’ün düdük çaldığı müsabaka D-grubunda oynandı. Nitromak maçını mutlak kazanıp liderlik için son hafta karşılaşacağı Ticaret Odası maçına moralli ve avantajlı çıkmak isteyen Mevlana Özel Eğitim Meb, kötü başladığı maçı iyi bitirdi. Maçın başında geriye düşen Ali Özbek’in oyuncuları 70 dakikanın sonunda sahadan 5-2 galip ayrılarak, liderlik koltuğuna oturmayı son haftaya taşıdı. Başarılı forveti Yusuf Karayegen attığı golle gol sayısını yediye çıkararak krallık koltuğuna kuruldu.

SOMA MEVLANA ÖZEL EĞİTİM MEB

Maçtan notlar…

Oyuna hızlı başlayan Nitromak oldu. 7. dakikada Yiğitcan Oruç‘un sağ çaprazdan çektiği sert şut, direkten döndü.

10.dakikada Hüsnü Ercan’ın güzel pasıyla buluşan Yiğitcan Oruç, sağ çaprazdan nefis vurdu, top ağlara gitti:1-0

14.dakikada MevlanaÖzel Eğitim atağında orta sahada topu alan Ramazan Gülegen, iki metre sürüp düzgün ve sert vuruşta topu ağlara gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

33.dakikada Mevlana Özel Eğitim adına kullanılan kornerde topun başına geçen Emrah Kalkan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:2 1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

42.dakikada Mevlana Özel Eğitim atağında, Ramazan Gülegen’in çektiği sert şut, kaleci Adem Topal’dan döndü. Dönen topu iyi takip eden Yusuf Karayel durumu 3-1 yaptı.

55.dakikada Mevlana Özel  Eğitim adına Erdoğan Güney uzaktan nefis vurdu, top çatala gitti: 4-1

Golün bir dakika sonrası Nitromak adına Süleyman Aktuğ sol çaprazdan düzgün vurdu, farkı ikiye indirdi:4-2

67.dakikada Yusuf Karayegen’in pasını Emrah Kalkan ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti Mevlana Özel Eğitim 5-2 Nitromak 

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM MEB

Mevlana Özel Eğitim-Ticaret Odası

Mevlana Özel Eğitim Meb gruptaki son maçını 31.05.2023 Çarşamba günü saat 18:30’da Ticaret Odası takımıyla yapacak.

NİTROMAK

Nitromak-Yuta Çalışkan

Bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen Nitromak, Mevlana Özel Eğitim Meb mağlubiyeti ile bir üst tur şansı 2 puanlı Yuta Çalışkan ile oynayacağı maça bağlı. Nitromak’ın mutlak galip gelmesi gereken karşılaşma 31.05.2023 Çarşamba günü saat 17:00’da başlayacak. (Güncel puan durumlarını görmek için buraya tıklayınız)

MUAHMMED BAŞTÜRK

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM 5-2 NİTROMAK

SAHA:Teiaş
HAKEM:Muhammed Baştürk
MEVLANA ÖZEL EĞİTİM:G.Yağcı-Emrah-Yusuf-Serhat-Ramazan-G.Elmalı- Erdoğan-Recep-Cumhur
YEDEKLER:Erdinç, Tolga, Olcay, Ali
ANTRENÖR:Ali Özbek

NİTROMAK:Adem-Azim-Ahmet-Yiğitcan- Hamza-Serdar-Hüsnü-Süleyman-Tunahan
YEDEKLER:Emre, Fatih, Mehmet, Bilal
ANTRENÖR:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.Ramazan Gülegen, dk.33 ve 67 Emrah Kalkan, dk.42 Yusuf Karayegen, dk.55 Erdoğan Güney  (Mevlana Özel Eğitim), dk.7 Yiğitcan Oruç, dk.56 Süleyman Aktuğ  (Nitromak)

SOMA ESNAF ODASI

Esnaf Odası-Eli-2

Günün ikinci karşılaşması A-grubunda henüz puanlarla tanışamayan iki ekip Esnaf Odası ve Eli-2  arasında oynandı.
Galip gelecek takımın bir üst tur için önemli bir avantaj elde edeceği zorluk derecesi yüksek karşılaşmada her iki takımda elinden geleni yaptı.  Ancak her iki takım adına da girilen gol pozisyonlarında yapılan final vuruşları skora yansımayınca ne yazık ki futbolun meyvesi olan ”gol” sesi çıkmadı. Tabi bunda her iki takımın kalecisi Esnaf Odası adına Celal Altıntaş, Eli-2 adına ise Adem Öksüz‘ün üstün performanslarını da göz ardı etmemek lazım. (Güncel puan durumlarını görmek için buraya tıklayınız)

Maçtan Notlar..

Maçı hızlı başlayan Esnaf Odası’da 2.dakikada Osman Uysal‘ın vuruşu, üst direkten geri döndü.
11.dakikada Eli-2 atağında Özgür Akalın‘ın nefis vuruşunu kaleci Celal Altıntaş aynı güzellikte çıkardı.
30.dakikada Ahmet Bayrak uzaktan nefis vurdu, top üst direkten dönüp kaleci Adem’de kaldı.
41.dakikada Okan Çolak orta sahadan çok sert vurdu kaleci Celal Altıntaş alt köşeden çıkarttı.
60.dakikada Oğulcan Nilderya göğsünde erittiği topu dönerek nefis vurdu,  kaleci Adem Öksüz adeta uzayarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
64.dakikada Esnaf Odası adına Özkan Öztürk ortaladı, Onur Öremiş kafayı vurdu top üst direği sıyırarak auta gitti.
66.dakikada Eli-2 adına adına Özgür Akalın kazanılan serbest vuruşta mükemmel vurdu. Eli-2 yedek kulübesi ”goll” diye ayağa kalktı. Ancak kaleci Celal Altıntaş toğu köşeden çıkarmayı başardı.
Uzatmanın son dakikasında Oğulcan Nilderya‘nın kullandığı serbest vuruşta, top auta gitti ve maçta başladığı gibi golsüz beraberlikle sonuçlandı.

TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK

ESNAF ODASI FUTBOL TAKIMI

Esnaf Odası-Nakliyeciler

Eli-2 beraberliği ile gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Esnaf Odası,  son maçını 27.05.2023 Cumartesi günü saat 18:30’da Nakliyeciler Kooperatifi ile oynayacak.

SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/

EGE LİNYİTLERİ İŞLETMESİ

Eli 2-Kolin Maden

Esnaf Odası beraberliği ile avantaj yakalayan Eli-2 gruptaki son maçını 30.05.2023 Salı günü 18:30 Kolin Madencilik ile oynayacak.

ÇETİN İLGÖR

Çetin İlgör: ”Önemli maçtan iyi mücadele ederek puanla ayrıldık”

Esnaf Odası ile 0-0 berabere kalan Eli-2’de teknik sorumlu Çetin İlgör, önemli bir maçtan iyi mücadele ederek puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Zorlu karşılaşmanın ardından bloğumuza kısa açıklama yapan Çetin İlgör, ”Bugün çok kaliteli bir ekibe karşı zorlu bir mücadele verdik. Hem rakibin güçlü taraflarına karşı önlem aldık aynı zamanda da hücum oyuncularımızla gol kovaladık. Oyunu çirkinlestirmeden elimizden gelen mücadeleyi sergilediğimizi düşünüyorum. Son maçlar öncesi enteresan bir puan tablosu ile karşı karşıyayız. Heyecan son ana kadar devam edecek.’‘dedi.

ONUR ÖREMİŞ

Onur Öremiş: ”Çok istedik ama olmadı”

Esnaf Odası takım kaptanı Onur Öremiş, “Bu gün galip gelip camiamızı sevindirmeyi çok istedik. Bunun için çok iyi mücadele verdik. Kaleci Adem Öksüz ve direkleri geçemedik. Üzgünüz”dedi.

TAHİR SARAÇ

ESNAF ODASI 0-0 ELİ-2

SAHA:Teiaş
HAKEM:Tahir Saraç
ESNAF ODASI:Celal-Emrah-Onur-Yusuf- Osman Uysal-Oğulcan-Ahmet-Uğur-İsmail
YEDEKLER:Osman Şahin, Şakir, Özkan, Ogün, Tolga
ANTRENÖR:Ahmet Meriç

ELİ-2:Adem-Uğur-Teoman-Murat- Erhan-Mehmet-Okan-İsmail Öz-Özgür
YEDEKLER:Arkın, Çetin, Azmi, Bülent, Onur, O. Çine, Halim, Mahmut, İsmail
ANTRENÖR:Çetin İlgör
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Yok

NOT:Karşılaşmalara ait 245 adet Resimleri görmek için şuraya tıklayınız! Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

PERŞEMBE MAÇLARI

25.05.2023 Perşembe 17:00 İmbat Madencilik Kolin
25.05.2023 Perşembe 18:30 Ticaret Odası Huzurevi

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYAEV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819- Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-manisa
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYA EV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-Manisa



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN