Mert Çalışkan U14 Milli Takım Havuzunda

Mert Çalışkan U14 Milli Takım Havuzunda

Somaspor U14 yaş grubu oyuncusu Mert Çalışkan, geçtiğimiz haftalarda Manisa’da düzenlenen U14 Milli takım seçmelerinde başarı göstererek, İzmir seçmelerine davet edildi.

Somaspor U14 yaş grubunda oynayan sporcumuz Mert Çalışkan Manisa’da gerçekleşen milli takım seçmelerinde başarı göstererek, İzmir’de yapılacak Ege Bölge Karmasına davet edildi.

Manisa merkez ve ilçelerden bir çok oyuncu seçmelere davet edildi. Seçmeler sonucunda 14 oyuncuyla beraber U-14 milli Takım havuzu projesi içerisine dahil olan Mert, 9 Eylül Cuma günü İzmir’de Ege Karması elemelerine davet edildi.
Soma ilçemizden bir sporcu buraya gitmeye hak kazandı oda Somaspor U-14 takımından Mert Çalışkan. Mert’in bu başarısı alt yapılarımızdaki diğer sporcularımıza da örnek olarak onları motive edecektir. Biz sporcumuza başarılar diliyoruz. Sporcumuzun üzerinde emeği olan hocalarımızı ve ailesini kutluyoruz.

somasporlu Mert Çalışkan U14 Milli Takım Havuzunda

Kısaca Mert Çalışkan..

Geçen yıl bir yaş küçük olmasına rağmen U-14 yaş kategorisi içerisinde yer aldı.. Forvet bölgesi ve sağ kanatta oynadı. Takım antrenörü, Mert’in hücum özelliğinin yanında bu yıl defansif özelliklerini geliştirmek adına defansın merkezinde oynattı ve başarılı maçlar çıkardı. En büyük özelliği ise çok süratli olması..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN