Meriç Ailesinin Mutlu Günü

Meriç Ailesinin Mutlu Günü

Soma Masterler Dernek Başkanı Ahmet Meriç’in oğlu Sercan Meriç Gündüz Beder (Ticaret Odası) Düğün Salonunda görkemli bir düğünle Cansu Dağdelen ile dünya evine girdi.

Soma Masterler Başkanı ve aynı zamanda Soma’nın sevilen simalarından Ahmet Meriç ve değerli eşi Emel Meriç, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadılar. Müzisyen oğlu Sercan’ı evlendiren Ahmet ve Emel Meriç çiftini bu mutlu gününde Soma protokolü, sanatçılar, spor camiası yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.



Gündüz Beder (Ticaret Odası) Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğün gecesine her iki ailenin akrabaları ve sevenleri katıldı. Meriç ve Dağdelen aileleri salon giriş kapısında gelen misafirleri karşıladı. Cansu, Sercan Çiftinin nikahını Soma Belediye Başkanı Ali Tulup kıydı.

Oldukça görkemli başlayan ve eğlenceli bir şekilde tamamlanan düğünde Ahmet Meriç ve Emel Meriç’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  Bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN