Menemen Master 2-4 Bora Master

Menemen Master 2-4 Bora Master

Menemen Master maçı öncesi ilk 4 haftayı 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle kapatan Bora Master, 5.hafta deplasmanda karşılaştığı Menemen Master‘i 4-2 mağlup etti.

Ege Masterler Ligi (EMF) C-Grubu 5.hafta İzmir deplasmanında Menemen Master’e konuk olan Soma 13 Eylül Bora Master, sahaya: Mehmet Bilal-Yıldırım Uysal-Şerif Yeşil-Hakan Yılmaz- Ercan Duran-Uğur Bozbay-Salih Marangoz- Selçuk Bulut- Mustafa Atala ve Faruk Ural on biri ile çıktı.

Gökhan Kazancı , Azim Dağbaşı ve İsmail Şarlayan sonradan oyuna dahil olup katkı gösteren oyuncular oldu.

Haftalardır iyi oyununu skora bir türlü yansıtamayan Bora Master, Menemen Emiralem Sahasında oynanan maçta rakibini Mustafa Atala (2), İsmail Şarlayan ve Salih Marangoz’un golleriyle 4-2 mağlup ederek puanını beşe yükseltti.

Bora Master Dernek Başkanı ve Oyuncusu Selçuk Bulut 4-2 Kazanılan Maçı Değerlendirdi.

“Maça çok önde başladık ilk dakikalarda Salih-Selçuk-Atala ile küçük üçgenler kurarak Mustafa Atala‘ nın bulduğu golle 1-0 öne geçtik. Menemen Master, frikikten bulduğu golle beraberliği buldu:1-1

İlk yarının son dakikalarında önde kurduğumuz baskı sonuç verdi defansın yaptığı hata ile Mustafa Atala araya girerek ilk yarının sonucunu belirledi 1-2

İkinci yarının başında Menemen takımı ceza sahası önünden müthiş vuruşla beraberliği yakaladı:2-2

Mustafa-İsmail değişikliği ile oyun şeklimiz değişti. Bu sıralarda Salihin ortasında İsmail Şarlayan iyi bir gölcü vuruşu yaparak bizi öne geçirdi:2-3

Maçta Son Sözü Salih Marangoz Söyledi.

Salih Marangoz, defansın arasına bırakılan topu şık vuruşla ağlara gönderdi:2-4
Güzel bir galibiyet oldu bu galibiyetle yedek oyuncu, as oyuncu kavramı ortadan kalkmış oldu. Güzel harmanlanarak bay haftasına önümüzdeki Gaziemir Master maçını da kazanarak girmek istiyoruz, tüm arkadaşların ayaklarına sağlık” diye değerlendirdi.

Gaziemir’i Konuk Edecekler

5.Hafta sonunda Menemen Master galibiyeti ile üç punla tanışan Bora Master, altıncı hafta sahasında Gaziemir Masterleri misafir edecek.

Tüm Master haberlerine 👉 şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN