Menemen Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Menemen Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor Futbol takımımızın 29.hafta sahasında Menemen Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

6 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Menemen FK müsabakasını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Safa Yılmaz yönetecek.

Somaspor-Menemen FK maçıyla beraber 110. maçına çıkacak hakem Yılmaz’ın yardımcılıklarını Sefa Özcan ve Erol Ernek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Armağan Çıbık olacak.

Safa Yılmaz ile 3.randevu

Karşılaşmanın orta hakemi Safa Yılmaz, Somaspor’un üçüncü kez maçında düdük çalacak. Daha önce iki kaşılaşmamızı yöneten Safa Yılmaz ile ilk buluşmamız 2019-2020 Sezonu 3.Lig 3.Grup 28. Hafta Darıca Gençlerbirliği maçında oldu. Deplasmanda oynadığımız maçta Nurettin Çağlar, Yusuf Can Atabey ve rahmetli Melih Vardar‘ın golleriyle 3-2 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Yılmaz ile ikinci buluşmamız ise yine bir deplasman maçı olan Isparta 32 Spor ile oldu. 27 Ağustos 2023 tarihinde sezonun ilk maçı olan Isparta 32 Spor’u deplasmanda 36.dakikada Oğuzhan Ayaydın ve 40.dakikada Erdem Aygül’ün golleriyle 2-1 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı. (detaylara buradan)

Umarız hakem Safa Yılmaz, üçüncü maçımızda da uğurlu gelirde beş haftalık galibiyet hasretimiz sona erer.

Bağlantılı haberler

Menemen FK 0-0 Somaspor
Somaspor 1-0 Menemen FK
Menemen FK 3-2 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN