Menemen Futbol Kulübü 3-2 Somaspor

Menemen Futbol Kulübü 3-2 Somaspor

TFF 2.Lig Beyaz Grup 12. haftasında İzmir’de Menemen FK’ya konuk olan Somaspor, rakibine 3-2 mağlup oldu.

Deplasmanda son dört maçtır kaybetmeyen Somaspor, beşinci deplasman maçında mağlubiyetle tanışırken, Menemen FK içerideki dördüncü galibiyetini aldı.

Menemen İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Menemen FK’ya galibiyeti getiren golleri 13.dakikada Enes Yılmaz, 18.dakikada Ali Özgün ve 78.dakikada Ziya Alkurt kaydetti. Somaspor’un gollerini ise 45+2.dakikada Oğuzhan Yıldırım ve 86.dakikada Yusuf Türk attı.

Menemen FK mağlubiyeti ile 15 puanda kalan ve 12.sıraya gerileyen Somaspor, 13.hafta sahasında Isparta 32 Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 5 Kasım Cumartesi günü saat 14:00 başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN