Menemen FK-Somaspor Maçı Uğurlu’nun

Menemen FK-Somaspor Maçı Uğurlu’nun

Somaspor Futbol takımımızın 10.hafta deplasmanda Menemen Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

22 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak Menemen Futbol Kulübü-Somaspor müsabakasını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Menemen FK-Somaspor maçıyla beraber 115.maçına çıkacak hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını Önder Çalış ve Mücahit Adem Çelebi yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Gökçen olacak.

Oğuzhan Uğurlu

Oğuzhan Uğurlu ile 5.randevu

Karşılaşmanın orta hakemi Oğuzhan Uğurlu, Somaspor’un beşinci kez maçında düdük çalacak. Uğurlu ile; geçen sezon Batman Petrolspor’a evimizde 1-0 (detaylara buradan), 2014-2015 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Balıkesir Büyükşehir Bld.Spor’a deplasmanda 1-0 mağlup olduk.

Hakem Uğurlu ile, 12 Eylül 2021 tarihinde deplasmanda Adıyamanspor FK’yı Melih Şencan ve Yasin Abdioğlu’nun attığı gollerle 2-0 (detaylara şuradan ), yine deplasmanda 31 Ekim 2021 tarihinde Sivas Belediyespor’u  Ali Akkuş, Uğur Can ve Yasin Abdioğlu’nun attığı gollerle 3-2 mağlup ettiğimiz maçları yönetti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Oğuzhan cezalı!


Somaspor, zorlu maçta sahaya sarı kart cezalısı Oğuzhan Ayaydın’dan yoksun olarak çıkacak.

Geçen hafta Iğdır FK ile oynanan karşılaşmanın 23.dakikasında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartını gören orta saha oyuncusu Menemen FK maçında sahada olmayacak.

Tunay Meral ve Mücahit Aslan’dan sonra Muhammet Ensar’da ceza sınırına geldi!


Somaspor’da Tunay Meral ve Mücahit Aslan’dan sonra Muhammet Ensar Akgün’de sarı kart sınırına dayanan oyuncu oldu. Sarı kart ceza sınırında olan bu üç oyuncumuz, Menemn FK maçında bir sarı kart daha görmeleri halinde 11.hafta Denizlispor ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Bağlatılı haberler

Somaspor 1-0 Menemen FK
Menemen Maçı Süleyman Soyutürk’ün
Menemen FK 3-2 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN