Mekanik ve Eynez Yarı Finalde

Mekanik ve Eynez Yarı Finalde

E.L.i Birimler Arası Futbol Turnuvasında grup maçlarının ardından çeyrek final heyecanı Güvenlik-Elektromekanik ve Sosyal İşler-Eynez FK takımları arasında oynanan maçlarla devam etti.

Dün akşam (çarş) Azot Çim Saha’da oynanan karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan Elektromekanik ve Eynez FK yarı finale yükseldi.

ElektromekanikGüvenlik

Sezonun en kalabalık seyirci topluluğu altında günün ilk yarı finalist takımını belirleyecek karşılaşma saat 20:00’da çeyrek finale A-grubu birincisi olarak gelen Güvenlik ile, B-grubu ikincisi Elektromekanik arasında oynandı.

Zorlu geçeceği tahmin edilen kritik maçta, maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takım halinde hareket eden Eloktromekanik, ilk yarıyı; Tugay Erdoğmuş (3), Bayram Bulut (2), Emre Tutan ve Sebahattin Günebakan’ın golleriyle 7-0 önde tamamladı.

İkinci yarınında sonuna kadar hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde tutup, geniş alanları efektif kullanarak rakibi etkisiz hale getiren Levent Selçuk’un oyuncuları; Alican Gündüz, Emre Tutan ve Tugay Erdoğmuş ile 3 gol daha bularak karşılaşmadan 10-1 galip ayrıldı. Güvenlik adına tek gol 52.dakikada penaltıdan İbrahim Gedik’ten geldi. Bu galibiyet Elektromekanik’i yarı finale doğru iterken, Güvenlik’e ise ”buraya kadar” dedirtti. Eloktromekanik’te attığı bir birinden güzel dört golle maçın ön plana çıkan oyuncusu Tugay Erdoğmuş oldu.

Geçmiş olsun Aygün Korkmaz!

Maçın 35.dakikasında Eloktromekanik takımının başarılı defans oyuncusu Aygün Korkmaz rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında acılar içerisinde yerde kaldı. Kaburgasına aldığı dirsek darbesiyle yerde kalan Aygün’e ilk müdahale sağlık ekibinden geldi. Uzun süren tedavi sonrası talihsiz oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Elektromekanik 10-1 Güvenlik

SAHA: Azot Çim
HAKEM: Cevdet Yıldırım
ELEKTROMEKANİK:Adem Öksüz-Erhan Yakut-Tugay Erdoğmuş-Emrah Öz-Aygün Korkmaz-Sebahattin Günebakan-Emre Tutan-Bayram Bulut
YEDEKLER:Gökhan Kazancı, Ziya Tayşi, Alican Gündüz, Teoman Öznar, Yıldırım Uysal
TEKNİK SORUMLU:Levent Selçuk

GÜVENLİK:Mustafa Kulaksız-Cumhur Akın-Erkan Eğri-Aşkın Fen-İbrahim Gedik-Mustafa Karagöz-Engin Pehlivan-Çağlar Meriç
YEDEKLER:Zakir Kurt, Eser Kocataş, Yunus Karakaya, Fatih Özdinçer, Hakan Cömert
TEKNİK SORUMLU: Kerim Duran
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Tugay Erdoğmuş (4), Bayram Bulut (2), Emre Tutan (2), Sebahattin Günebakan, Alican Gündüz (Elektromekanik), İbrahim Gedik pen. (Güvenlik)

Sosyal İşler-Eynez FK

İkinci yarı finalisti belirleyecek karşılaşma C-grubu birincisi Sosyal İşler ile D-grubu ikincisi Eynez FK arasında oynandı. Samet Pamukçu’nun hatrick yaptığı karşılaşmada Eynez FK, Sosyal İşler’i 4-2 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Maça hızlı başlayan Eynez FK 4.dakikada Samet Pamukçu’nun golüyle 1-0 öne geçti.

27.dakikada Melih Akın’ın attığı golle eşitliği yakalayan Sosyal İşler’de gol sevinci fazla sürmedi. Uğur Bozbey, golün santrasında çok sert vurdu ve takımının devreye 2-1 önde girmesini sağladı.

Eynez FK, ikinci yarının 50.dakikasında Samet Pamukçu’nun golüyle farkı ikiye çıkardı:3-1

54.dakikada Ertuğ Elmas’ın ayağından bir gol daha bulan Sosyal İşler beraberlik için umutlansa da son sözü söyleyen golcü oyuncusu Samet Pamukçu oldu. Samet, maçın uzatma bölümünde Sosyal İşler filelerini bir kez daha havalandırdı ve Eynez FK maçın bitiş düdüğüyle berabere adını yarı finale yazdıran ikinci takım oldu. Attığı üç golle maçın oyuncusu olan Samet Pamukçu, turnuvadaki gol sayısını da 13’e çıkardı.

Eynez FK 4-2 Sosyal İşler

Eynez FK 4-2 Sosyal İşler

SAHA: Azot Çim
HAKEM:Cevdet Yıldırım
EYNEZ FK:Ahmet Kırıcı-Ramazan Demir-Ferhat Gürsul-İmran Gürsul-Uğur Bozbay-Bülent Ay-Ayhan Arıcan-Samet Pamukçu
YEDEKLER:Muharrem Erbay, Fatih Buğulubaş, Serhat Yanık, Hakan Kılıç, Cengiz Türk,
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk

SOSYAL İŞLER:Mehmet Tuzcu-Ertuğ Emir-Ertuğ Elmas-Ertuğ Ünlü-Tolga Güldal-Melih Akın-Erdinç Özden-Baybars Kabakoğlu
YEDEKLER:Dede Aksakal, A.Emre Erdenk, Mustafa Yılmaz, Engin İşler
TEKNİK SORUMLU:Erkan Ersoy
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Samet Pamukçu (3), Uğur Bozbey (Eynez FK), Melih Akın, Ertuğ Elmas (Sosyal İşler)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Perşembe maç programı

⌚ 20:00 Destek Hizmetleri-Işıklar Atölye (Azot Çim Saha)

⌚ 21:00 Sevk ve Kontrol-Laboratuvar (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN