Mehmetcan’ın Ön Çapraz Bağları Koptu!

Mehmetcan’ın Ön Çapraz Bağları Koptu!

Soma Karaelmas Spor’un gelecek vaad eden genç oyuncusu Mehmetcan Kizik’in ön çapraz bağları koptu!

Manisa U18 Yerel Lig’de Soma Karaelmas Spor‘un sahasında oynadığı Akhisar Gücü karşılaşmasında oyunun uzatma bölümünde sakatlanan takım kaptanı Mehmetcan Kizik‘ten kötü haber geldi. 18 yaşındaki oyuncunun çekilen MR sonucunda ön çapraz bağlarının koptuğu ve en az 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Genç oyuncu, yakın süreçte ameliyat olacak.

MEHMETCAN KİZİK

A-Takıma düşünülüyordu..

5.Haftası biten ligde 5 maçta forma giyerek takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan genç oyuncu, 2 gol atarken 2’de asist yaptı. Karaelmas Spor teknik heyeti, Şubat ayında başlayacak 1.Amatör Lig maçlarında takımda düşündükleri genç oyuncunun sakatlanmasına çok üzüldü. Bizde Somadaspor olarak genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Tüm alt yapı maçlarına şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Ssomadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN