Mehmet Güvendiren Yeni Takımı Belli Oldu

Mehmet Güvendiren Yeni Takımı Belli Oldu

Sezona şampiyonluk parolası ile giren Ticaret Odası; daha önce antrenör konusunda anlaştığı İsmail Şarlayan ile, Demirexport’un turnuvaya katılım kararının ardından yollarını ayırmıştı.

Ticaret Odası takımı, İsmail Şarlayan’ın ayrılmasının ardından takım antrenörlüğüne yılların turnuva gediklisi Mehmet Güvendiren‘i  getirdi. Mehmet Güvendiren’in gelmesi ile antrenman ve hazırlık maçlarında vites artırdı.

Salı akşamı yeni hocası Mehmet Güvendiren nezaretinde çıktığı hazırlık maçında Mevlana Özel Eğitim Kurumuyla karşılaşan Ticaret Odası, rakibi karşısında etkili futboluyla göz doldurdu..

Hazırlık maç sonuçları

Öte yandan, Kaymakamlık futbol talimatnamesinin belirlenmesi ve Grup kuralarının çekimden sonra iyice turnuva moduna giren takımlar, hazırlık maç sayılarını arttırmaya başladı.

Elimize geçen maç sonuçları şöyle:

MAGIC CAFE

Ticaret Odası 4-4 Devlet Hastanesi Sağlıkspor
Milli Eğitim 2-5 ELİ (2)
Mevlana Özel Eğt. 3-0 Polis Gücü
İmbat Madencilik 5-5 İmbat Egespor
Nakliyeciler 2-5 ELİ (3)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN