Medar Gençlerbirliği 2-0 Turgutalpspor

Medar Gençlerbirliği 2-0 Turgutalpspor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda mücadele eden Turgutalpspor, 7.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Medar GB’ye 2-0 mağlup oldu.

Beşinci hafta sonunda topladığı 12 puanla lider Süleymanlı Belediyespor‘un ardında ikinci sırada yer alan Turgutalpspor, 10 puanla üçüncü sırada yer alan Medar Gençlerbirliği ile Akhisar Kovalık Sahasında karşı karşıya geldi.

FOTO-HABER:Şeref Öksüm

15:30’da Kovalık Sahasında başlayan maçın hakemleri Cenk Vardar,Kemal Namlı, Cevdet Barış

Maçın ilk sarı kartı 14 dakikasında Medar dan 24 numaralı Murat Aktaş sarı kartı gören oyuncu oldu. Bu sarı kartın 2 dakika sonrası yine Medar dan 10 numaralı Yiğit Çakır sarı kart gören oyuncu oldu.

Maçın 23 dakikasında bu sefer Turgutalpspor dan oyuncuya sert giren 39 numaralı Hüseyincan sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Turgutalpsporlu 30 forma numaralı Hüseyincan Yıldırım Medar GB spordan 6 numaralı oyuncu Recep Akpınarı düşürünce orta hakem direk penaltı noktasını işaret etti, topun başına geçen 13 numaralı Buğra Emir Kul kalecinin sağından topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı.

Maçın 28 dakikasında Medarsporlu 6 numara ile ikili mücadelede topa giren 17 numaralı Ali Özçelik e sarı kart gösterdi, bu ikili mücadelede Turgutalpspor haksız sarı kart gördüğüne adeta isyan ettiler.

Birinci yarının 45 dakikasında Medarsporlu 10 numaralı futbolcu Yiğit Çakır topu az farkla dışarı attı.

Hakem ilk yarı için dört dakika uzatma gösterdi.

Maçın 45+4 dakikasında Medar antrenörü Ercan Yağcı pozisyona itirazdan kırmızı kart gördü.

45+3 de Turgutalpspor dan 11 numaralı Hayati ceza sahası içerisinde düşürülmesine Turgutalpspor penaltı beklerken orta hakem Cenk Vardar köşe vuruşunu gösterdi. Bu atıştan da sonuç çıkmayınca ilk yarıda durum Medar sporun 1-0 üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

İlk yarıda kayda değer çok bir oyun üstünlüğü göźükmesede Turgutalpsporların ve seyircilerin özellikle orta hakem Cenk Vardar a bir çok pozisyonda tepkileri vardı.

2 Yarıda oyuna Turgutalpspordan Ali Özçelik çıktı yerine Efe Yusuf Nazlı girdi.

Maçın 2 yarısının 50. dakikasına gelindiğinde Medarsporun 6 numaralı oyuncusu Furkan Ersoy topu Turgutalp ağlarına göndererek durumu 2-0 yaptı.

Maçın 55 dakikasında Turgutalp ten 14 numaralı Bekir sarı kart gördü.

Sarı kartın bir dakika öncesi Medardan 6 numaralı Furkan Ersoyun sol kanattan getirdiği topu 7 numaralı Ardaya alda at dercesine bırakmasına rağmen 3. gol fırsatından yararlanamadılar. Turgutalpspor orta saha çıķışlarında ve kanatlarda etkili olmasına rağmen günün başarılı yılların kalecisi Barkın-ı geçemedi.

Müsabakanın 67. dakikasında oluşan ikili mücadele saha bir anda karışarak istenmeyen görüntüler sonucu Turgutalpspordan 4 numaralı İsa Karaçay ve Medarspordan 16 forma numaralı Fahrettin Topaç kırmızı kartla oyun dışı kalınca her iki takım sahada onar kişi kaldılar.

75’da Turgutalpten Oğuzhan çıktı yerine Boran girdi. Yunus çıktı yerine Ertuğ Elmas girdi.

Maçın 76. dakikasında bu sefer sarı kart gören oyunca Turgutalpden Ertuğ Elmas oldu.

Maçın 81 dakikasında Hayati Ünlü bomboş pozisyonda topu auta gönderdi.

Maç kısır bir döngüye dönünce Medar top çevirip zaman kazanmaya başladı orta hakem Cenk Vardar 9 dakika uzatma dakikalarını gösterdi fakat sonuç değişmeyince durum Medarın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi

7.Hafta Toplu Sonuçlar

Sazobaspor 1-4 Akhisargücü
Gölmarmaraspor 0-1 Selçiklispor
Akhisar 1922 Spor 5-3 Karabulutspor
Süleymanlı Bld.Spor Bay

8.Hafta Maçları

Akhisargücü-Süleymanlı Bld
Selçiklispor-Akhisar 1922 Spor
Karabulutspor Medar GB
Turgutalpspor-Sazobaspor

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN