Medar Gençlerbirliği 0-0 Turgutalp Spor

Medar Gençlerbirliği 0-0 Turgutalp Spor

Gözlerin ve kulakların olduğu, sonucu merakla beklenen Medar GB-Turgutalp Spor maçında gol sesi çıkmadı: Medar Gençlerbirliği 0-0 Turgutalp Spor

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 4.hafta maçında Medar GB deplasmanında zorluk derecesi yüksek olan kritik bir maça çıkan Turgutalp Spor 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Karşılaşmada Medar Gençlerbirliği adına Yiğit Çakar 62.dakikada, Turgutalp Spor adına ise Suat Tombul 90.dakikada kırmızı kart gördü.

4. Hafta Toplu Sonuçlar:

Karaelmas 6-0 Sazoba
Selçikli 2-1 Karabulut
Gölmarmara 2-2 Hamidiye
Medar Gb 0-0 Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı Bld (Pazar)

4. Hafta Puan Durumu:MANİSA 1.AMATÖR PUAN DURUMU5. Hafta Maçları: (5 Nisan Çarşamba)

Medar GB – Akhisargücü
Turgutalpspor- Selçiklispor
Karabulutspor – Karaelmasspor
Sazobaspor – Gölmarmaraspor
Hamidiye Doğan- Süleymanlı Bld

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN