Medar GB, Maç Fazlasıyla Liderlik Koltuğuna Oturdu

Medar GB, Maç Fazlasıyla Liderlik Koltuğuna Oturdu

Manisa 1.Amatör Küme (I) Grubu 3.haftasında evinde Karaelmasspor’u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup eden Medar Gençlerbirliği maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haftaya girilirken 4 puanla liderlik koltuğunda oturan Bakır GB’nin bay olduğu haftada Karaelmasspor’u 3-1 mağlup eden Medar GB, iki galibiyet, bir beraberlik ve  yedi puanla zirveye kuruldu.

Medar GB’yi iki maçta iki galibiyet ve altı puanla Turgutalp Gençlikspor izlerken, Bakır GB 4 puanla üçüncü, 3 puanlı iki takım Süleymanlı Belediyespor ve Çağlayanspor 4-5.sıraları paylaştı. Ligin son sırasında ise birer puanlı iki takım Karaelmasspor ve Karabulutspor yer aldı.

3. haftada 9 gol atılırken en çok gol 4’er golle Medar GB-Karaelmasspor ve Çağlayanspor-Karabulutspor maçlarında 3-1’lik skorlarla elde edildi. Soma temsilcilerimizinde içerisinde bulunduğu (I) Grubu müthiş bir çekişmeye sahne olacağa benziyor.. 3.Hafta sonunda zirvedekiler ve alt sıradaki takımlar adeta istim üzerinde..

MEDAR GENÇLERBİRLİĞİ

Medar GB’nin teknik sorumlusu bize aşina isim

Lider takımın lider hocası Soma Sotesspor, 13 Eylül Belediyespor ve Somaspor’da futbol oynamış aynı zamanda Levent hocanın da öğrenciliğini yapmış bir isim Okan Demirel.

Başarılı teknik adam aynı zamanda Merkez Kolejinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapıyor.. Futbol geçmişi ve Eğitimciliğin verdiği bilgi-birikimle  2 yıl Fenerbahçe, 6 yılda Altay futbol okulunun koordinatörlüğünü yaptı. Demirel, “Amatör futbolculuk yıllarımda çok zorluk çektim. Medar GB ile çıktığımız yolda amacım gençlerimizin aynı zorlukları yaşamaması. Onları sağlıklı, başarılı, topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yorulmamak için yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözü bizim de parolamız” dedi.

İşte müthiş heyecana sahne olacak 4.hafta maçlarının programı şöyle:

Bakır Gb-Medar Gb 19.03.2022 14:00 Bakır
Karabulut-Turgutalp Gençlik 19.03.2022 14:00 Kovalık
Soma 301 Karaelmas-A.Çağlayan 19.03.2022 14:00 Linyit
Süleymanlı Bay

Bağlantılı Haberler

Medar GB 3-1 Karaelmasspor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN