Medar GB 0-1 Süleymanlı Bld.Spor

Medar GB 0-1 Süleymanlı Bld.Spor

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Futbol Akhisar grubu 5.hafta Akhisar deplasmanında Medar GB ile karşılaşan Süleymanlı Belediyespor, 87.dakikada Efekan Yekdemir’in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

HABER-FOTO:Şeref Öksüm

Maçın 38 dakikasında Süleymanlı spordan Umut demir sarı kart gören oyuncu oldu. Oyun içerisinde zaman zaman sertleşmeler olsa da herhangi bir olumsuz gelişme yaşanmadı. 

Maçın 40.dakikasında Süleymanlı spordan 5 numaralı Musa koç ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı gol olmayınca 0-0 maç sona ermiş oldu.

İkinci yarıda sahada 10 kişi kalan Süleymanlı spor  daha disiplinli ve daha atak futbol sergileyen bir görüntü yarattı.

65 dakikada Süleymanlı sporda Hakan Aslanın yerine 9 numaralı Kaan Yılmaz girdi.  Hava sıcaklığı aşırı derecede seyrettiğinden dolayı her iki yarıda da Hakem Kerim Uzun su molası vermek zorunda kaldı. Maçın 71 dakikasında Medar sporda ilk değişikliğini yaparak 10 numaralı  Niyazi’nin yerine 6  numaralı Yiğit oyuna dahil oldu.

Maçın 76 Dakikasında bu sever ev sahibi takımdan 9 numaralı Ergun Kuzu çift sarı karttan kırmızı kart görünce  ortaya eşit bir takım sayısı çıkmış oldu. Her iki takımda 10 ar kişi kalmış oldu. Rakibin bu moral bozukluğunu lehine çevirmeyi bilen Süleymanlı spor 86 dakikada 6 Numaralı Efehan  Yekdemir’in ayağından  kalecinin elinden iki sefer sektirdiği topu affetmeyerek Medar ağlarına bırakarak takımını 0-1 yapan golünü atmış oldu.

Arkasında büyük bir seyirci desteğini alarak adete futbolcular üzerinde motivasyon yaratan Süleymanlı spor taraftarları golle beraber adeta çılgına döndüler. Maçın berabere biteceğini hesaplayan Medar gençlik spor son dakikalarda gelen  bu golle adeta yıkıldılar. Bu arada Medar spor futbolcu ve yöneticilerinde tebrik etmek istiyorum, büyük bir centilmenlik örneği göstererek, Süleymanlı spor futbolcularını ve teknik ekibini tebrik ettiler.

Sahalarda görmek istediğimiz bu görüntüler dilerim diğer kulüplere de örnek olur. Yine Sahada her zaman centilmenliği ve kişiliği ile mağlubiyette ve galibiyette her türlü skorun normal olduğunu futbolcularına her daim anlatarak , örnek bir takım yaratmak için tavır sergileyen Süleymanlı spor Teknik Direktörü Sayın Mustafa Başarır hocayı spor kamu oyu adına gönülden teşekkür ediyorum.

Birkaç not Kovalık stadı ile ilgili bilgi paylaşmak istiyorum, yapılalı yaklaşık on yılı aşan bir zaman geçen bu suni çim saha adeta sakatlıkların yaşanması için futbolculara can korkusu salıyor. Buranın ivedilikle gözden geçirilmesi lazım. Yine bu hafta olduğu gibi sahada hiçbir sağlık görevlisinin bulunmaması maçın bence en büyük ayıbıdır. Bu maçı bu sahada oynatmasını bilen federasyon sağlık görevlisi veya ambulansını da temin etmek zorundadır. Yine Akhisar’daki amatör maçlarda yaşanan kolluk görevlilerin zamanında gelmeyerek maçın saatinin uzaması büyük handikaptır…

Medar GB 0-1 Süleymanlı Bld.Spor

STAT: Akhisar / Kovalık
HAKEMLER: Kerim Uzun-Kübra Akarce-Arda Yazan
MEDAR GB:Barkın-Ahmet-İlker-Sergen-Fahrettin-Murat-Salih-Arda-A.Efendi-E.Kuzu-Niyazi
YEDEKLER: Kâmil, Hüseyin, Gürkan, Yiğit, Saim, Mete, Gökhan
TEKNİK SORUMLU:Ercan Yağcı

SÜLEYMANLI BLD.SPOR:Kurnaz-Salih-Meriç-Mustafa-Musa-Umut-Halil-Efekan-Tayip-O.Şahan-Emre
YEDEKLER:
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Başarır
KIRMIZI KARTLAR:Musa Koç (Süleymanlı Bld.Spor), Ergun Kuzu (Medar GB)
GOLLER: dk.87 Efekan Yekdemir (Süleymanlı Bld.Spor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN