Mecidiye’yi 4-2 Mağlup Eden Bakır GB Nefes Aldı

Mecidiye’yi 4-2 Mağlup Eden Bakır GB Nefes Aldı

Manisa Süper Amatör ligde haftalardır kazanamayan Bakır GB erteleme maçında karşı karşıya geldiği Mecidiye Tarım Kredispor’u 4-2 mağlup ederek nefes aldı.

Süper Amatör ligde küme düşme hattında yer alan ve beş haftadır kazanamayan Bakır GB ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Mecidiye Tarım Kredispor maçı 9.hafta oynanması gerekiyordu. Ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen maç 13 Şubat Salı günü Kırkağaç Karakurt Sahasında oynandı.

Şiddetli puana ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 4-2’lik skorla İsmail Şarlayan idaresinde ki Bakır Gençlerbirliği oldu.

Burak Sözener-Özgürcan Gürz-Taha Kırçıl

Goller Özgürcan, Taha ve Burak’tan geldi.

Yeşil-beyazlı ekip Bakır GB, Gençlerbirliği ilk yarıyı 35.dakikada Özgürcan Gürz ve 44.dakikada oyuna sonradan dahil olan Taha Kırçıl’ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda 68 ve 77.dakikalarda Burak Sözener ile iki gol daha bulan Bakır, son bölümlerde kalesinde 80.dakikada penaltıdan Sertan Karakaya ve 82.dakikada Refikcan Onar’ın ayağından iki gol görse de sahadan 4-2 galip ayrılarak rahat bir nefes aldı.

Bakır Gençlerbirliği

Ev sahibi ekip bu 3 puanla birlikte 8 puana yükselerek düşme hattından biraz olsun uzaklaştı. Mecidiye Tarım Kredispor ise 5 puana son sırada yer aldı.

Mecidiye Tarım Kredispor

Bakır GB üç gün sonra grubun güçlü takımlarından Kırkağaç Altayspor’a konuk olurken, Mecidiye Tarım ise deplasmanda Halitpaşa Belediyespor’a konuk olacak.

Burak ve Özkan

Böylesine büyük önem arz eden karşılaşmada iki gol atan, bir topu da direkten dönen Burak Sözener ve iki asistin yanı sıra bir topuda direkten dönen Özkan Kalman ön plana çıkan oyuncular oldu. Kutluyoruz..

Bakır GB Teknik Sorumlusu İsmail Şarlayan

İsmail Şarlayan: ”Çok değerli 3 puan aldık”

Bakır GB’nin başarılı teknik adamı İsmail Şarlayan, ligde kendileri gibi sıkıntılı durumda bulunan Mecidiye Tarım Kredispor’u yenerek elde ettikleri 3 puanın kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.

Ligde en son Karaelmasspor maçından bu yana 5 hafta sonra 3 puan elde ettiklerini ve kötü gidişe son verdiklerini vurgulayan Şarlayan, “Rakibimizin olduğu kadar bizimde kazanmamız gereken bir maçtı. 90 dakika boyunca isetekli ve coşkulu bir oyun ortaya koyduk ve 4-2 gibi net bir skorla kazanmayı başardık. Mecidiye’yi mağlup ederek elde ettiğimiz 3 puan bulunduğumuz konum itibari ile bizim açımızdan çok değerli. Beş hafta sonra galip geldik ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Erolcan Laçin H.Ziya Kürehan, Yusuf Akkaya
Hakemler: Erolcan Laçin, H.Ziya Kürehan, Yusuf Akkaya

BAKIR GB 4-2 MECİDİYE TARIM KREDİSPOR

STAT: Kırkağaç / Karakurt
HAKEMLER
BAKIR GB: Osman-Oğuzhan-Okan-Yasin-K.Balcı-Arslan-K.Çoban-Burak-Tayyip-Özgür-Özkan
YEDEKLER:Hanifi, Kemal, Enes, Kerem, Yusuf, Nevzat, Recep
TEKNİK SORUMLU:İsmail Şarlayan

MECİDİYE TARIM KREDİ:İskender-Doğuş-Doğukan-Hüseyin-Görkem-Rafet-Refikcan-Bulut-Hakkı-Halil-Uğur
YEDEKLER:Arda, Serkan, Gökay, Mehmet, Baki, Koray
TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Pala
KIRMIZI KART: Yok
GOL:dk.35 Özgürcan Gürz, dk.44 Taha Kırçıl, dk.68 ve 77 Burak Sözener (Bakır GB), dk.80 Sertan Karakaya, dk.82 Refikcan Onar (Mecidiye Tarım Kredispor)

13.Hafta Puan Durumu

Manisa Süper Amatör Puan Durumu

14.Hafta Maçları

Koldere FK-Saruhanlı Bld
Kırkağaç Altayspor-Bakır GB
Halitpaşa Bld-Mecidiye Tarım
Soma Karaelmasspor-Gördes Bld
Kayalıoğluspor-Kırkağaç Acar İdman

Maç fotoları 👉 cevsam Instagram sayfamıza yüklenecektir!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN