Mazisi Başarılarla Dolu Dernek İhraç Edildi!

Mazisi Başarılarla Dolu Dernek İhraç Edildi!

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Liginin başarılı Master takımlarından biri olan Soma Masterler Futbol takımı, oynadığı ligden ihraç edildi!

13 Mayıs 2014’te yaşanan maden faciasının ardından, kazanın getirdiği acıları bir nebze hafifletmek adına faal futbol yaşantısına son vermiş, misyonunu tamamlamış ancak halen daha futbola devam eden kişilerden oluşturduğumuz ve bu 8 yıllık süreçte bir çok başarılara imza atan Soma Masterler +40 takımımız, Ege Masterler Federasyonu (EMF) tarafından ligden ihraç edildi.

 

Aslında bu karar bizi hiç şaşırtmadı. Ege Masterler Federasyonu (EMF) ”Ne yapsak ta Soma Masterleri ligden ihraç etsek” diye arayışlar içerisindeydiler.  Hakem hatalarına bakmaz sızın hep suçu Soma Masterlerde aradılar. Ve istedikleri oldu. Bir daha da lige mevcut olan Bora Masterler haricinde Soma takımlarını kabul etmezler!

Ayrıca konuyla ilgili Soma Masterler dernek yönetiminden nasıl bir açıklama gelecek göreceğiz.

EGE MASTER LİGİ

EMF’nin aldığı İhraç kararının gerekçesi

Soma Masterler, ilk yarının son maçında deplasmanda konuk olduğu Bandırma GB Master maçının bitimine 4 dakika kala hakemlerin yanlı tutumu nedeniyle sahadan çekilmesi.

11.Hafta ise yine deplasmanda oynanan Balçova Termal Masterler maçının 67.dakikasında yaşananlardan dolayı maç yarıda kalmıştı.

Karar açıklandı ”İhraç!”

Soma Master

EMF’nin konuyla aldığı ihraç kararı şöyle:



A. SOMA MASTERLER’in hükmen mağlup sayılmasına, B. İlgili maçın hakem ve gözlemci raporları, tarafsız şahitler ve video görüntülerinin incelenmesi sonucu, SOMA MASTERLER hakkında daha önceden başlatılan 07/01/2022 bildirim tarihli idari soruşturma dosyasının ve bu maçla ilgili belge, görüntü ve şahitlerin vermiş olduğu ifadeler doğrultusunda her iki dosyanın birleştirilerek tek dosya olarak görüşüldüğünden; EMF Talimatının 21/11 maddesi gereği, SOMA MASTERLER’in 2021-2022 40+ yaş liginden DİSKALİFİYE EDİLMESİNE,

C. Bu tarihten sonra SOMA MASTERLER ile maçı olan takımlarımızın 3-0 hükmen galip sayılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir. Saygılarımızla,
EGE MASTERLER FEDERASYONU YÖNETİM KURULU

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN