Masterlerimiz Mağlubiyetle Ayrıldı!

Masterlerimiz Mağlubiyetle Ayrıldı!

Ege Masterler Ligi (EMF) üçüncü haftasında Soma Master, Bora Master ve Linyit Masterler rakiplerine mağlup olarak, haftayı puansız kapadılar.

Linyit Master 0-4 Çeşme Bld.Master

A-grubunda daha önce oynadığı iki maçı kaybeden Soma Linyit Master, üçüncü hafta sahasında karşılaştığı Çeşme Belediye Master’e 4-0 mağlup oldu. Ligde henüz puanı bulunmayan Linyit Master 4.hafta Ayvalık Master deplasmanında puan savaşı verecek.

Bayraklı Master 3-2 Soma Master

B-Grubunda mücadele eden ve ilk iki maçından mağlubiyetlerle ayrılan bir diğer temsilcimiz Soma Master, 3.hafta deplasmanda karşılaştığı lider Bayraklı Master’e 3-2 mağlup oldu. (maçın detaylarına👉 şuradan bakabilirsiniz) Puan sıralamasında el altta olan Soma Master, 4.hafta sahasında İzmir temsilcisi 9 Eylül Master’i konuk edecek.

Bandırma GB Master 7-4 Bora Master

C-grubunda mücadele eden ve ilk iki maçından beraberliklerle ayrılan Soma Bora Master, deplasmanda karşılaştığı ve gol yağmuru altında oynanan maçta Bandırma GB Master’e 7-4 mağlup oldu. Ekibimizin gollerini Mustafa Atala (3) ve Hakan Yılmaz kaydetti. 3.hafta sonunda iki puanla 9.sırada yer alan Bora Master, 4.hafta sahasında Agamemnon Master’i misafir edecek.

👉Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN