Masterlerden Teşekkür Ziyareti

Masterlerden Teşekkür Ziyareti

Soma Masterler katkılarından dolayı Belediye Başkanı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Kısrakdere Kömürlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Soma Master Dernek başkanı Ahmet Meriç ve futbolcu Şahin Sayar önderliğinde spora verdikleri desteklerden dolayı ilk teşekkür ziyareti Soma Belediye başkanı Ali Tulup‘a oldu.

Başkan Ahmet Meriç, yeni sezonda mücadele edecekleri Ege Masterler Ligi hakkında Belediye Başkanı Ali Tulup’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında özel olarak hazırlanmış plaket takdim ettiler.

2.Ziyaret Gençlik Merkezine Oldu

Meriç ve Şahin, Soma’ya sportif anlamda çok büyük katkıları olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert‘i makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür edilip plaket takdim ettiler.

Son Ziyaret’de Kısrakdere Kömürleri’ne Gerçekleşti.

Master yönetimi son ziyaretini kendilerine maddi-manevi destekte bulunan Kısrakdere Kömürleri adına harita başmühendisi Recep Aktuğ ve Adem Uzun‘a teşekkür edildi..

Dernek Başkanı Ahmet Meriç, bu zamana kadar yapılan katkılardan dolayı memnunluk duyduklarını ve aynı katkıların bundan sonraki süreçte de devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN