Masterler Güneşi Sever..

Geçtiğimiz sezonunda üst düzey kadrolarından birine sahip olan Soma Masterler, Saruhanlı Masterler karşısında oynadığı efektif futboluyla, bu sezonda göz kamaştıracağa benziyor.

www.somadaspor.com

Master maçları neyi andırıyor?
Eskiden siyah-beyaz televizyonlarda maç izlermiş gibi bir his oluyor insanda, öyle keyif veriyor..
İşi bilen oyuncuların pas trafiğinin yoğun olup, güzellikler içinde akan oyun görüp skor geri planda kalan ama kazananı belli olacağını maç başında oyunu gördüğünde anlıyorsun

Bugünkü maç ya öyleydi..

Bizim Masterler 1-0 yenik duruma düşse de rahat galibiyet alacağını kenardan biz konuştuk, zaten izlerken..

Nasıl 11 diyelim?
Çıkan orta saha olarak ofansif yönü iyi olan rakip zayıf olunca etkilemedi ama geri dönüş sıkıntısı arada görüldü.. Orta sahada böyle topu karşılayan bozan defansif yönü kuvvetli biri olabilirdi, yoktu. Kenarda da yoktu. Bugün için iyi ilerde ki maçlarda dikkat edilmeli..

Bora, kadro mühendisliğinde kanat oynadı, yerimi değil tabii ikinci yarı forvet arkası olunca ”bak ben burada daha iyiyim” dedi attığı güzel golle..

 



 

Herkes iyi olunca, sahaya mevki ve yer olarak yerleştirme yapmakta zor.. Öyle iyi takım ki Masterler defansa fazla iş düşmedi zaten iyi durumdalar.. Orta sahada kalite zaten ofans olarak kanatlar Yufus hoca attığı klas golle neler yapabileceğini zaten gösterdi..

Canlı maç hasretini Masterleri izleyerek biraz olsun dindirdik.. Yazının başlığında olduğu gibi havanın güneşli olması ve bu güneşli havada ”’Masterler Güneşi Sever”  söylemimizi ihtiyar delikanlılar bizlere oynadıkları pozitif futbollarıyla gösterdiler..  Bizde, bu güzel güneşli Pazar gününde iyi isimlerden kurulu Masterleri, keyif veren oyunlarıyla zayıf rakibini yenmelerini seyrettik. Önümüzdeki maçlarda daha kuvvetli rakip olunca daha net durumları belli olur ama artık Soma Masterler bir ekol oldu. Her yıl üstüne koyup ilerliyorlar bu günde bunu gördük.. Şampiyon olup kupa getirme zamanı geliyor.. Bölgeler arası takımlara bakarsak en istikrarlı takım görünüyorlar kalıcı başarı yakaladılar her yıl belirli bir seviyeye ilerliyorlar, ilerlemeye de devam edecek gibi görünüyorlar.. Sağlıklı günler.. Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haber;

Soma Master 6-1 Saruhanlı Master



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN