Master Futbol Takımlarımızdan Kötü Haber

Master Futbol Takımlarımızdan Kötü Haber

Soma’yı Master Futbol maçlarında başarıyla temsil eden Soma +50 Master ile Soma Linyit Masterler bu hafta sonu beklenmedik mağlubiyet aldılar.

Soma Artı Elli Yaş Grubu Master takımımız 2021-2022  Ege Masterler Federasyonu (EMF) işbirliği ile oluşturulan +50 Master Ligi yarı final maçında Bornova Gücü +50 Master takımına 1-0 mağlup oldu ve final şansını kaybetti.

Linyit Master Mağlubiyetle tanıştı!

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde son dokuz haftayı namağlup lider tamamlayan Soma Linyit Masterler, onuncu hafta deplasmanda karşılaştığı yakın takipçisi Manisa Masterlere 3-2 mağlup oldu. Linyit Masterler rakibine mağlup olmasına rağmen iki farkla liderliğini 11.haftaya taşıdı.

Bora Masterler bu hafta sonu yeniden..

Ege Masterler Federasyonu (EMF) +40 liginde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Bora Masterler, farklı bir karşılaşmada iki hafta önce hakeme yapılan fiziki müdahale sonrası karşılaşmalara ara verilmişti. Ege Masterler Federasyonunun aldığı karar doğrultusunda iki haftalık aranın ardından karşılaşmalar bu hafta sonu yeniden başlıyor.

Sedat Altay Master Play-Off şansını zora soktu

Öte yandan üç Soma’lı oyuncuyu bünyesinde barındıran Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi takımlarından Kırkağaç Sedat Altay Masterler, sezonun ikinci yarısına müthiş başlangıç yapıp iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmıştı. Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Didim Masterlere 3-2 mağlup olmaları onları play-off yarışında bir hayli zora soktu.

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN