Master Futbol Takımlarımız Bu Hafta Sonu Start Alıyor

Master Futbol Takımlarımız Bu Hafta Sonu Start Alıyor

Yıllarca futbola gönül vermiş, ama bir türlü futboldan kopamamış emektar futbolcuların bir araya geldiği Ege Masterler Ligi (EMF) bu hafta sonu start alıyor.

4 Grupta toplam 40 takımın katılımıyla deplasmanlı çift devreli lig usulüne göre hafta sonu oynanacak maçlarda Soma Master ve 13 Eylül Bora Master ilk hafta maçlarını deplasmanda oynayacak.

Soma Master

Karşıyaka Genç Master-Soma Master

9 Eylül Master, Bostanlı Master, Gaziemir Master, Bergama Master, Bandırma Gb Master, Şirinyer Spor Master, Karşıyaka Genç Master ve Balçova Termal Master ile birlikte B-Grubunda yer alan Soma Masterler, ilk hafta İzmir deplasmanında Karşıyaka Genç Masterlerin konuğu olacak. Karşılaşma 24 Ekim Pazar günü Karşıyaka Efsaneler Sahasında saat 14:00’de başlayacak. Grupta oynanacak diğer maçlar şöyle:

Şirinyer Master-9 Eylül Master
Gaziemir Master-Çandarlı Pitane Master
Bergama Master-Bandırma Genç Master
Balçova termal Master-Bostanlı Master

BORA MASTERLER

Ege Üniversite Master-13 Eylül Bora Master

Bu sezon kurulan ve adını 12 Nisan 2021 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 45 yaşında hayata veda eden eski takım arkadaşları Bora Bilgener‘den alan 13 Eylül Bora Masterler‘de ilk maçlarını önceki senenin şampiyonu Ege Üniversite Masterler ile deplasmanda oynayacak. Karşılaşma 24 Ekim Pazar günü saat 14:00’de Bornova Ege Üniversitesi Çim Saha 20 Mayıs Spor Tesislerinde oynanacak. Grupta oynanacak diğer maçlar şöyle:

1881 Ata Master-Balçova Termal Master
Saruhanlı Master-Çeşme Bld. Master
Smynrna Master-Donanmacı Master
Sarnıç Master-Aliağa Gücü Master

Linyit Master Fikstürü Bekliyor

Bu sezon TMVFL Ege Liginde mücadele edecek olan Linyit Masterlerin maç programı ise Pazar günü fikstür çekiminden sonra belli olacak.

Tüm Master haberlerini görmek için buraya tıklayınız!
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN