Manisa’da Zorunlu Bölgesel Futbol Semineri Gerçekleşti.

Manisa’da Zorunlu Bölgesel Futbol Semineri Gerçekleşti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi işbirliğiyle Manisa’da Zorunlu Bölgesel Futbol Semineri düzenlendi..

Manisa Saruhan Otel’de gerçekleştirilen seminere, UEFA-B, TFF-A, TFF-B, TFF GRASSROOTS-C ve Amatör Kaleci antrenörlerinin yer aldığı 410 antrenör katıldı.



TÜFAD Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, 2 yılda bir gerçekleştirilen seminere rahmetli Bülent Tümer ve Fethi Gönül adına düzenlendiğinin altını çizdi.

Seminere, TFF TUTOR Eğitimcisi N.Mustafa Gülen, TFF TUTOR Eğitimcisi Gülhan Gündüz, TFF TUTOR Eğitimcisi Prof.Dr.Niyazi Eniseler, Mental Antrenörler Dr. Gökhan Çobanoğlu ve Ersin Afacan eğitimci olarak katıldı.
Somalı antrenörlerinin de yer aldığı seminerde; Küçük Alan Oyunlarındaki Futbolun Yeri, Çocuk Koruma Programı, Futbol Antrenmanı Periyotlama ve Antrenörlerin Temel Mental Özellikleri konuları işlendi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN