Manisa’da, Masa Tenisinde Soma Rüzgarı Esti.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Masa Tenisi şampiyonasında Küçükler ve Minikler kategorisinde Soma Okulları 3 kupa ile döndü.

2-3 Mayıs tarihlerinde Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada kendilerinden yaşça büyük rakiplerine karşı stresi bol maçlar oynayan sporcularımız;

Küçük kızlarda Ayşe Temizel Orta Okulu il 3.sü
Minik Kızlarda Atatürk İlk Okulu il 3.sü
Minik Kızlarda yine Atatürk Orta Okulu il 4.sü olarak bizleri gururlandırdılar.



Ayşe Temizel Orta Okulu öğretmeni Ersal Yıldız ve okul çalıştırıcısı Mustafa Dermenci hocalarımız; okullarının eğitimsel başarılarına sportif başarıları da eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Yıldız ve Dermenci, hedeflerinin iyi birer öğrenci yetiştirmenin yanında aynı zamanda başarılı, özgüveni yüksek şampiyon sporcular yetiştireceklerini kaydetti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN