Manisa’da Amatörün Sesi Oldular..

Mağlum amatör futbol takımlarıyla ilgili Görsel İletişim ve Haber amaçlı video yayınlarına profosyonel takımlara olan ilginin olduğu kadar pek ilgi yok ülkemizde.

HABER:SOMADASPOR.COM

İşte bu ilgisizliğe Manisa’da ‘’dur’’ diyecek birileri çıktı ortaya..

Kimdi bunlar?

BAL Ligi, Manisa Süper Amatör Lig ve Manisa 1. Amatör Ligi, Akademi Ligleri, amatör futbol ve amatör branşlara dair canlı yayınlar ve haberler adı altında ‘’Manisa Amatör TV’’ yi kurup yayın hayatını başlatan Mustafa Tatlı ve Mahmut Aslan’dı.




Daha yayın hayatına geçeli çok kısa bir süre olmasına rağmen, takipçileri o kadar çok ki; bugün itibari ile çok inanılmaz büyük hite ulaştılar..

Adı üstünde Amatör TV.. Öyle zor şartlar altında çekimler yapıyorlar. Yayın hayatına başladıkları o günden beri zor şartlar altında verdikleri mücadele ve emekleri gerçekten takdire şayan. Manisa Amatörünün sesi oldular..
Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluğa oynayan Somaspor’un maçlarının da canlı yayınlamasıyla ilgili görüşmeler sürüyor.

-Maç önü ve maç sonu röportajları.
-Maçın spikeri ve yorumcusu.
-Maçın her anının fotoğrafları.
-Maçın haberi.
-Haftanın değerlendirmeleri.
Önümüzdeki hafta sürprizleri, kısaca amatör futbol ile ilgili her şey var..Takipte kalın..

www.manisaamatortv.com

Facebook:Manisa Amatör TV

Somadaspor olarak; Manisa Amatör Futbola gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN