Manisa Yıldız 45 Spor 3-2 Soma Karaelmasspor

Manisa Yıldız 45 Spor 3-2 Soma Karaelmasspor

Manisa U18 Yerel Play-Off ikinci haftasında Karaelmasspor U18 takımı, Manisa’da karşılaştığı Manisa Yıldız 45 Spor U18 takımına 3-2 mağlup oldu.

Şeref öksüm

Manisa 8 Eylül stadında saat 14.00 de oynanan ve Ahmet Türkeş, Yusuf Akkaya, Yunus Akkaya hakem triosunun yönetim gösterdiği maça hızlı başlayan takım Soma ekibi Karaelmasspor oldu.

Karaelmasspor adına Mehmet Özcan, ilk yarının 8.dakikasında kendi orta sahadan aldığı topu sol çizgiye inerek kalecinin üstünden şık bir vuruşla ağlara göndererek durumu 0-1 yapan golü Yıldız 45 Spor ağlarına gönderdi.

Karaelmasspor adına maçın 23 ve 34.dakikalarında rakip kalede gol arayan Egehan ve Yusuf net gollerden yararlanamadı.
Oyunun 38.dakikasına kadar rakibine karşı oyun düzenini tutturamayan Manisa Yıldız 45 takımı 39. dakikada Sami Yusuf kaleci Doğanerin kapattığı köşeden topu Soma 301 ağlarına göndererek durumu 1-1 yaptı.

Rakip takım Soma 301 Karaelmas spor 2 yarıya Emrenin yerine Halit Erdemi alarak oyuna başladı. Orta sahayı güçlendirmek ve kanat hücumlardan gol pozisyonu bulmak için çabalayan Soma Karaelmas Sporun bu oyun düzeni çok da sonuç getirmedi. Maçta oyun genelinde Ev sahibi Yıldız 45 rakibi Soma 301 Karaelmas Spora karşı daha üstün bir oyun sergilediği görüldü.Bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan ev sahibi Yıldız 45 77 dakikada hiç beklemediği anda Soma spordan Yusufun attığı gol sonrası durum 1- 2 oldu.
Oyunu çabuk toparlayan Manisa Yıldız bu Golden 3 dakika sonrası ev sahibinden günün başarılı ismi 23 forma numaralı Emirhan 80 dakikada durumu 2-2 yaptı.

Yıldız 45 Takımından Emirhan ve Beytullah’ın gol çabaları sonuç getirmeyince ilk yarı 2 dakikalık uzatma sonucunda 1-1 sona erdi.

Soma 301 karaelmas spor oyun düzeninden kopuk bir şekilde oynadığı maçta dakikalar 87yi gösterdiği sırada yine günün başarılı isimlerinden Beytullah orta sahanın solundan sert şekilde vurduğu topa müdahale edemeyen Soma 301 3- 2 mağlubiyete razı oldu. Maçın orta hakemi 6 dakika uzatmayı işaret etti, ancak uzatmalarda da sonuç değişmeyince Manisa Yıldız 45 takımı sahadan 3 -2 galibiyetle ayrılmış oldu.

Manisa Yıldız 45 takımında Sami Yusuf, Emirhan ve Beytullahın oynadığı futbol gerçekten izlerken zevk verdi ve rakip olarak bizler bile keyif aldık, futbolun en güzel tarafıda kendi takımının galip gelmesini beklerken rakip oyunun oyununu keyifle izliyorsan futbolun zevkini alıyorsun demektir. Soma 301 takımı genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir ekip, ancak oyunda yeterince rakibi kovalamalarda ve topa basmakta zorlanıyorlar. Soma Sporda Hüseyin Yusufve İlyas bugün Soma spor adına çok emek sarf eden ve çok teknik oynayan oyuncular, gelecekte daha güzel yerlere geleceklerdir. Futbol üç skorlu bir sonuç oyunu, gelecek hafta son maçlara çıkacak olan U18 takımında Türkiye elemelerine katılacak takımlar belli olacak. Şeref Öksüm

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN