Manisa Yerel U14 Ligi Başladı

Manisa Yerel U14 Ligi Başladı

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen Manisa Yerel U14 Futbol Ligi başladı.

Manisa Yerel U14 Ligi ilk hafta Acar İdman, Gölmarmara, Sotesspor, Akhisar Doğanspor, Akhisar Kuzeygücü, Akhisar Yıldırımspor ve 301 Karaelmasspor’un yer aldığı B-Grubunda 3 karşılaşma oynandı.

U14 Ligi‘nde Karaelmasspor ile birlikte Soma’yı temsil eden Sotesspor ilk hafta maçını sahasında Akhisar temsilcisi Kuzeygücü takımıyla oynarken, 301 Karaelmasspor Akhisar deplasmanında Yıldırımspor’un konuğu oldu..

Sotesspor, Akhisar Kuzeygücü ile 2-2 berabere kalırken, 301 Karaelmasspor Akhisar Yıldırımspor’a 14-0 mağlup oldu. Akhisar Doğanspor FK’nın bay olduğu ilk hafta grupta oynanan bir diğer karşılaşmada Gölmarmaraspor, Kırkağaç deplasmanında Acar İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı.

RAMAZAN GÜÇLÜ

SOTESSPOR 2-2 AKHİSAR KUZEYGÜCÜ

Linyit Stadı’nda saat 14:00’da başlayan iki renktaş’ın mücadelesinde hakem Ramazan Güçlü düdük çaldı. Konuk ekip Akhisar Kuzeygücü 2-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Akhisar Kuzeygücü’nün gollerini 18.dakikada Yusuf Güntürk ve 35.dakikada Emirhan Filiz kaydetti. Soma Sotesspor‘un golleri ise 40 ve 50.dakikalarda İlker Karadeniz‘den geldi. İlker Karadeniz’in bir topuda direkten döndü. (Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

 

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Ramazan Güçlü
SOTESSPOR:Ahmet-Ertuğrul-Oğuz-Taha-Yusuf-Doğukan-İlker-Emre-Şerif-Efe-Nuri
YEDEKLER:Arslan, Eren, Abdül, Tuğrul, İbrahim
ANTRENÖR:Recep Duran

AKHİSAR KUZEYGÜCÜ:Recai-Hüseyin-Mehmet-Emirhan-Kayra-Yasin-Yusuf-Oğuzhan-Mertcan-Şevki-Alperen
YEDEKLER:Arda, İsmail, Olcay, Furkan, Mehmet, Mustafa, Efe
ANTRENÖR:Süleyman Deral
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.18 Yusuf Gürtürk, dk.35 Emirhan Filiz (A.Kuzeygücü), dk.40 ve 50 İlker Karadeniz (Sotesspor)

2.HAFTA MAÇLARI:

A. Anadolu Fk A.Yıldırım 17.11.2022 14:00
Gölmarmara Soma Sotes 17.11.2022 14:00
Karaelmas Acar İdman 17.11.2022 14:00
Akhisar Kuzeygücü Bay

Tüm alt yapı maçlarını görmek için buraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN