Manisa U18 Play Off’ta Liderlik El Değiştirdi

Manisa U18 Play Off’ta Liderlik El Değiştirdi

Manisa U-18 Yerel Lig 2021-2022 Futbol Sezonu Play Off üçüncü hafta karşılaşmalarında bugün (Salı) üç karşılaşma oynandı

Altı takımın katımıyla tek devreli lig usulü göre oynanan U-18 play-off grubu müsabakalar sonrasında, birinci ve ikinci sırada yer alan takımlar Türkiye Şampiyonasında Manisa’yı temsil edecek.

15 Golün atıldığı, Selvilitepespor-S.Ayyıldızspor maçının tamamlanamadığı üçüncü hafta karşılaşmalarına hep beraber bir göz atalım..

Manisaspor 8-2 Salihli Belediyespor

Ligin üçüncü hafta maçında, ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Salihli Belediyespor ile, bir galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Manisaspor, Merkez 8 Eylül sahasında karşı karşıya geldi. Yusuf Bulut, Sertaç Erşahin ve Cenk Güleryüz hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada Manisaspor Salihli Belediyespor’a adeta gol yağmuruna tutu ve  8-2 mağlup etti. Manisaspor, Salihli Belediyespor galibiyeti ile averajla liderliğe yükseldi.  Aynı puana sahip Salihli Belediyespor ise averajla üçüncü sıraya geriledi.

Akhisar Yıldırımspor 0-2 Yunusemre Belediyespor

Haftaya girilirken 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle averajla üçüncü sırada yer alan Yunusemre Belediyespor, Akhisar Kovalık sahasında karşılaştığı Akhisar Yıldırımspor‘u 2-0 mağlup ederek çok önemli üç puanın sahibi oldu. G.Özkan Hafızoğlu, Kerem Aydın ve Cenk Vardar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Mavi-beyazlılar, puanını 6’ya yükselterek averajla 2.sıraya yükseldi.

Selvilitepespor 3-1 S.Ayyıldızspor

Ligin 3. Hafta maçında ligde henüz galibiyeti bulunmayan Selvilitepespor ile S.Ayyıldızspor Turgutlu Atatepe tesislerinde karşılaştı. Sefa Sabancı, Mustafa Aldırmaz ve Yarkın Keseciler hakem triosunun yönettiği maç tamamlanamadı. Maçın 89.dakikası 3-1 Selvilitepespor lehineyken, S.Ayyıldız’ın hocası takımı sahadan çekti. Karşılaşmayla ilgili kararı Manisa ASKF verecek.

1-2 ve 3.Hafta maçlarının toplu sonuçları, 4.hafta maçlarının programı ve puan durumu şöyle:

1.Hafta Toplu Sonuçlar

Akhisar Yıldırımspor 1-0 Salihli Ayyıldızspor (gol dk.30 Salihcan)
Selvilitepe 2-2 Manisaspor
Yunusemre Bld.Spor 0-2 Salihli Bld.Spor

2.Hafta Toplu Sonuçlar

Manisaspor 3-0 Akhisar Yıldırımspor
Salihli Bld.Spor 2-0 Selvilitepe
Salihli Ayyıldızspor 0-2 Yunusemre Bld.Spor

3.Hafta Toplu Sonuçlar

Manisaspor 8-2 Salihli Bld.
Akh.Yıldırım 0-2 Yunusemre Bld.
Selvilitepe 3-1 S.Ayyıldız (Ayyıldız 90.dakikada sahadan çekildi)

3.Hafta Puan DurumuMANİSA U18 PUAN DURUMU

NOT:Puan durumu bilgi amaçlıdır. Asıl veriler Manisa ASKF’nin elindeki verilerdir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN