Manisa U15 Ligi Başladı, Elmas Farklı Galip

Manisa U15 Ligi Başladı, Elmas Farklı Galip

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği U15 Yerel Ligi merkez ve ilçelerde oynanan müsabakalarla başladı.

Karaelmasspor, Manisa U15 Ligine Fırtına Gibi Başladı

Bu ligde Somamızı temsil eden tek takım Karaelmasspor U15, deplasmanda karşılaştığı Gördes Belediyespor’u 10-2 mağlup ederek, Manisa U15 Ligine fırtına gibi başlangıç yaptı.

Alperen Parça Yıldızlaştı, Karaelmasspor Farka Gitti.

Gördes Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Karaelmaspor U15 Takımını farklı galibiyete taşıyan golleri Alperen Parça (4), Tunahan Çayıroğlu (2), Muhammet Ali Tayşi, Kaan Sözener, Enes Korkmaz ve Yiğit Parça kaydetti.

Levent Analı: ”Sarı Civcivlerimle Gurur Duyuyorum”

Karaelmasspor U15 Takım Antrenörü Levent Analı, Manisa U15 Ligi ilk maçında Gördes Belediyespor’a karşı deplasmanda alınan farklı galibiyeti, “Sarı civcivlerimle gurur duyuyorum. Maçta verilen talimatları harfiyen uygulamanın yanında, yürekten, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını 10 golle aldılar” diye değerlendirdi.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN