Manisa U13 Yerel Lig Karşılaşmaları Başladı

Manisa U13 Yerel Lig Karşılaşmaları Başladı

2023-2024 Sezonu Manisa Amatör Yerel U-13 Futbol Lig heyecanı merkez ve ilçelerde oynanan karşılaşmalarla başladı.

Akhisar 1922, Akhisar Belediye, Gölmarmara, Hamidiye Doğan 6 Eylül, ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu ile birlikte Akhisar A-Grubunda yer alan Somaspor U13 takımı, ilk maçını sahasında Kırkağaç Acar İdman Yurdu ile oynadı.

21 Mayıs Salı günü Soma Linyit stadı’nda oynanan ve skordan çok sporcuların gelişimlerinin gözlemlendiği karşılaşma ile ilgili; Somaspor antrenörü Güner Aydın Demirel’in açıklamaları:

”Somaspor U13 Yerel Ligin başlaması ile birlikte dün ilk maçımızı Kırkağaç Acar İdman Kulübümüz İle oynadık. Centilmence geçen mücadeleden dolayı rakibimize teşekkür ediyoruz. Gelişim Liği yaşı olan 14 yaşın bir altı olan 13 yaş grubumuzun göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Bu tür müsabakalarda takımımızın oyunu doğru oynayarak iyi bir reaksiyon verip kazanması bizim için çok önemliydi. Somaspor adına iyi bir altyapı U13 yaş grubu yaratmak için elimizden gelen çabayı tüm altyapı ailesi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmayıp çalışıyoruz. Tüm Somaspor ailesine bizlere güvendikleri için teşekkür ediyorum.”

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Karaelmas nerede admin

YORUM YAZIN