Manisa U13 Ligi:Akhisar 1922 Spor 0-9 Somaspor

Manisa U13 Ligi:Akhisar 1922 Spor 0-9 Somaspor

Manisa U13 liginde Somaspor fırtınası devam ediyor. Güner Aydın Demirel’in çalıştırdığı Somaspor U13 takımı deplasmanda karşılaştığı Akhisar 1922 Spor’u 9-0 mağlup etti.

Somaspor U13, Akhisar Kovalık sahasında oynanan maçta rakibini Mehmet Ensar Burak (2), Yiğit Bozdağ (2), Yağız Alp Kütükçü, İbrahim Kuzum (p), Emir Asa, Kayra Kazancı ve Erdem Kunaz’ın golleriyle 9-0 mağlup ederek 3’te 3 yaptı.

Güner Aydın Demirel: ”Bizim adımıza keyif veren bir futbol ile kazanmasını bildik”

Oyuncularının gelişimiyle çok yakından ilgilenen antrenör Güner Aydın Demirel, ”Akhisar Kovalık sahasında üçüncü maçımızı Akhisar 1922 Spor Kulübü ile oynadık. Rakip takım sporcularına ve Antrenörü Okan Demirel başta olmak üzere diğer hocalarına teşekkür ediyoruz. Maçın genelinde rakibimiz yeni kurulan yapılanmaya çalışan bir takım olmanın dezavantajını yaşadı. Oyunun başından son düdüğüne kadar ki geçen sürede oyun gücümüzü rakip takıma hissettirdik. Bizim adımıza keyif veren bir futbol ile kazanmasını bildik, tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

Tüm altyapı maçları için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar

    Sadece neden Soma spor var Soma’da Soma Karaelmas sotes gibi takımlarda var onlarda paylasılmalı.

YORUM YAZIN