Manisa U13 Ligi: Somaspor 1-0 Gölmarmaraspor

Manisa U13 Ligi: Somaspor 1-0 Gölmarmaraspor

Somaspor U13 takımı, Manisa Yerel U13 Ligi ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Gölmarmara Spor U13 takımını 1-0 mağlup etti, ikide iki yaptı.

Manisa il Hakemlerimizden Özge Keser‘in yönettiği maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Somaspor U13 takım antrenörü Güner Aydın Demirel’in maç sonu açıklamaları:

Dün kendi sahamızda ikinci maçımızı Gölmarmara Spor Kulübü ile oynadık, iyi mücadelelerinden dolayı rakip takım sporcularına ve hocalarına teşekkür ediyoruz.

İlk maçı kazanmış olmanın özgüveni ile başladığımız maça topa sahip olup ataklarımızı doğru şekillendirmeye çalıştık. Özellikle duran topları taktiksel disipline bağlı kalarak uygulamaya çalıştık, rakip takım kalecisinin başarılı oyunu sayesinde sonuca gidemedik.
Rakibimiz de oyunun belirli bölümlerinde özellikle duran toplarımızın sonunda ki dönüşlerimizde yaptığımız hatalar ile sonuca gitmeye çalıştı ama atakları skor yapmaya yetmedi. Rakip ceza sahası dışından uzaktan kaliteli bir vuruş ile bulduğumuz gol ile maçı kazanmasını bildik. Bireysel yapmamamız gereken hatalarımızı görüp tespit ettik ilk antrenman da gereken düzeltmeleri yapmaya ve öğretmeye devam edeceğiz. Skordan memnunuz ama daha az hata ile oynama yönünde çalışmalarımızı şekillendirmeye devam edeceğiz.

Tüm altyapı maçları için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN