U-14 Ligi:Turgutalp GSK 1-1 Somaspor

Turgutalp Gençlikspor, Somaspor engelini takıldı.

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubunda haftaya girilirken 36 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturan Turgutalp Gençlikspor, 10 puanla 6.sırada yer alan Somaspor’la karşı karşıya geldi.

Turgutalp Genclikspor, 19 Aralık Perşembe günü Linyit Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Efe Çalışkan’ın 27.dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Somaspor, ilk yarıda yediği gole 56.dakikada Enes Duran’ın frikikten attığı golle cevap verdi ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Turgutalp Gençlikspor, Mehmet Bulut (3), H.Utku Kaya, Mehmet Kanal ve Efe Çalışkan’ın golleriyle 6-1 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Başaran, “Yetenekleri Görmek Sevindiriciydi”

Her iki ekibinde sahada sergiledikleri futboldan bir hayli keyif alan Turgutalp Genclikspor teknik patronu Caner Başaran, “Bugün futbol oynamak için Harika bir hava harika bir zemin vardı. Her iki takımda da gelecek vaat eden yetenekli sporcular olduğunu görmek sevindirici. Sahada mücadele eden her iki takım çocuklarımızı da tebrik ediyoruz. Son vuruş ve final paslarında biraz eksiklerimiz var. Çalışmaya ve gelişmeye devam.”dedi


Turgutalp GSK 1-1 Somaspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Ramazan Güçlü
TURGUTALP GSK:Emirhan-Berkay-Ömer-Efe-Abdullah-Yiğit-H.Utku-Muhittin-M.Bulut-Arda-M.Kanal
YEDEKLER:Tuğrul, Alperen, Başaran, Mustafa, Şahabettin
TEKNİK SORUMLU:Caner Başaran

SOMASPOR:Recep-İhsan-Soykan-Abdülkadir-Muhammet-M.Enes-M.Yıldırım-Emirhan-Samet-Enes-Ali
YEDEKLER:Kaan, Ahmet, Burak, Burakcan, B.Sakaldaş, İsmail, Fatih
TEKNİK SORUMLU:Kadir Bilir
GOLLER:Efe Çalışkan (Turgutalp GSK), Enes Duran (Somaspor)

14. Hafta Toplu Sonuçlar:

Soma Sotes 0-3 Saruhanlı Bld (hükmen)
Turgutalp 1-1 Soma Spor
Soma Zafer 3-1 Gölmarmara
Acar İdman 3-0 Karaelmas (hükmen)
Akhisar Yıldırımspor Bay

15. Hafta Maçları:

A.Yıldırım Turgutalp
Gölmarmara 3-0 Soma Sotes (hükmen)
Soma Spor Acar İdman
301 Karaelmas 0-3 Soma Zafer (hükmen)
Acar İdman Bay

Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz.







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN