Manisa U-13 Ligi: 4.Hafta Maç Sonuçları, Puan Durumu ve 5.Hafta Maçları

Manisa U-13 Ligi: 4.Hafta Maç Sonuçları, Puan Durumu ve 5.Hafta Maçları

18 Mayıs Cumartesi günü başlayan Manisa U-13 Yerel Ligi D-grubunda 4.hafta karşılaşmalarına bugün (c.tesi) oynanan beş karşılaşma ile devam edildi.

SOMADASPOR

Lig’de heyecan dolu dördüncü hafta geride kalırken, alınan sonuçlar ile haftayı kayıpsız geçen ve dörtte dört yapan Akhisar Yıldırımspor maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Haftayı bay geçen Akhisar Belediyespor ikinci,  Zaferspor’u mağlup etmeyi başaran Turgutalp Gençlikspor üçüncü, ve bir maç eksiği bulunan Soma Zaferspor dördüncü sırada yer aldı dedikten sonra, bakalım 4.haftada neler olmuş…

SARUHANLI BLD.SPOR 1-2 AKHİSAR YILDIRIMSPOR
İlk dördün favori takımlarından Akhisar Yıldırımspor, iyi gidişatını bu hafta da Saruhanlı Belediyespor deplasmanında da sürdürdü.
Dört haftalık süreçte 20 gol atıp bir gol yiyen Bülent Açıkgöz’ün talebeleri Akhisar Yıldırımspor, geride kalan dört maçında puan kaybetmedi. Bu hafta da Saruhanlı Belediyespor karşılaşmasınıEmir ve Salihcan’ın golleriyle 2-1’lik skorla kayıpsız geçen ekip, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını üçe çıkararak liderlik koltuğunu sağlama aldı.




TURGUTALP GSK 2-0 ZAFERSPOR
Sezona Efe Çalışkan ve Abdullah Gürpınar’ın golleriyle 2-1’lik Soma Sotesspor galibiyeti ile başlayan Turgutalp GSK, 2.hafta 301 Karaelmsspor’u Mehmet Bulut ve Kaan Uslu’nun (kk) golleriyle 2-1 mağlup etmiş 3.hafta ise ligin lideri Akhisar Yıldırımspor’a deplasmanda 4-0 mağlup olmuştu. Diğer yanda; ilk haftayı bay geçen, ikinci hafta deplasmanda Gördesspor’u; Mustafa Sarcan (5), Osman Kahraman ve Emre Akyol’un golleriyle 7-2 mağlup eden Soma Zaferspor, 3.hafta Gölmarmaraspor’u 23.dakikada Şevket Efe Öztürk’ün golüyle 1-0 mağlup etmişti. Galip gelecek takımın ilk dört için büyük avantaj yaklayacağı karşılaşmada gülen taraf Efe Çalışkan ve  Mehmet Bulut’un golleriyle Turgutalp Gençlikspor oldu.

SOMASPOR 3-3 KARAELMASSPOR
Linyit Stadında oynanan karşılaşmada Somaspor kaçtı, 301 Karaelmassspor yakaladı. Ramazan Güçlü’nün yönettiği maçta 301 Karaelmasspor ile karşılaşan Somaspor, 3.dakikada M.Enes Ünlü, 25.dakikada Samet Gideroğlu ve 35.dakikada Çınar Bayraktar’ın golleriyle 3-0 öne geçti.
Maçın 42.dakikasından itibaren müthiş geri dönüşe imza atan 301 Karaelmasspor, 43.dakikada Abdülkadir Bektaş kk, 52.dakikada Yusuf Doğan ve 56.dakikada Kenan Geler’in golleriyle 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-3’lük skorla ayrıldı.

ACAR İDMAN 2-2 SOMA SOTESPOR
Sezona evinde oynadığı ve 4-1’lik Somaspor galibiyeti ile başlayan Acar İdman, ikinci haftayı bay geçmiş üçüncü hafta ise grubun şampiyonlukta iddalı takımı Akhisar Belediyespor’a 14-0 mağlup olmuştu. Ligde ilk dört takım arasına girebilmesi için Sotesspor maçında mutlak kazanmak için sahaya çıkan Acar İdman, Çınar demirbaş ve Vural Zeytin’in golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.




GÖLMARMARASPOR 5-0 GÖRDESSPOR
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan iki takım Gölmarmaraspor ve Gördesspor, Gölmarmara İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Fiziksel ve bireysel anlamda rakibine bariz üstünlük sağlayan Gölmarmaraspor karşılaşmadan Furkan (2), Ekin, M.Emin ve Alihan’ın golleriyle 5-0’lık skorla ayrıldı. Mutlu Kertiş’in öğrencileri, Gördesspor galibiyeti ile 4.hafta sonunda 3 puanla tanıştı.

4. HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Soma Spor 2-2 Karaelmas
Acar İdman 2-2 S.Sotesspor
Gölmarmaraspor 5-0  Gördesspor
Turgutalp Soma Zafer
Saruhanlı Bld.Spor 1-2 A.Yıldırımspor

4.HAFTA PUAN DURUMU:

A.Yıldırımspor 12 puan
Akhisar Bld.Spor 9 puan
Turgutalp GSK 9 puan
Zaferspor 6 puan

5. HAFTA MAÇLARI:
S.Sotes Akhisarspor 28 Mayıs 2019 Salı 14:00 Linyit
301 Karaelmas Acar İdman 28 Mayıs 2019 Salı 15:30 Linyit
A.Yıldırım Soma Spor 28 Mayıs 2019 Salı 17:00 Kovalık
Soma Zafer Saruhanlı Bld 28 Mayıs 2019 Salı 17:00 Linyit
Gördes Turgutalp 28 Mayıs 2019 Salı 16:00 Gördes

Tüm alt yapı maçlarını görmek için buraya tıklayınız!
















 






Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN