Manisa U-12 Ligi: A ve B-Grubunda 4 Maç Oynandı

Manisa U-12 Ligi: A ve B-Grubunda 4 Maç Oynandı

Manisa Amatör U-12 Liginde Soma takımlarının yer aldığı A ve B-grubunda dört karşılaşma oynandı.

Akhisar Kovalık sahasında; A-grubunda Acar İdman-Tel.Mob.Akhisarspor ve Turgutalp Gençlikspor-301 Karaelmasspor
B-grubunda ise; Akhisar Yıldırımspor-Gördesspor ve Soma Zaferspor-Soma Sotesspor karşılaşmaları oynandı.

A-grubunda: Tel.Mob.Akhisarspor, Acar İdman’ı 11-0 mağlup etti. Turgutalp Gençlikspor, 301 Karaelmasspor karşılaşması ise 2-2 berabere bitti.

B-grubunda: Akhisar Yıldırımspor, Gördesspor’u 4-0 mağlup ederken, Soma Zaferspor-Sotesspor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.



A-GRUBUNDA TEL.MOB.AKHİSARSPOR ŞAMPİYON OLDU.
Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların İl birinciliğini belirleme adına eleme usulü müsabaka oynayacağı karşılaşmalarda; A-grubunda oynadığı dört maçı da farklı skorlarla kazanan Tel.Mob.Akhisarspor bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Akhisarspor’un ardından eleme maçları oynamaya hak kazanacak ikinci takım; Turgutalp Gençliksporile Gölmarmaraspor arasında son hafta oynanacak maçtan sonra belli olacak.

A-GRUBU TOPLU SONUÇLAR:
Acar İdman 0-11 Tel.Mob.Akhisar
Turgutalp Gençlik 2-2 Karaelmasspor

SON HAFTA MAÇLARI:
Gölmarmara-Turgutalp Gençlik 13 Haziran 2018 Çarşamba 18:00 Kovalık
301 Karaelmas-Acar İdman 13 Haziran 2018 Çarşamba 19:00 Kovalık

B-GRUBUNDA MAÇLAR TAMAMLANDI
Akhisar Yıldırımspor, Gördesspor, Soma Zaferspor ve Soma Sotesspor’un yer aldığı B-grubunda karşılaşmalar tamamlandı.
Oynadığı üç karşılaşmayı da farklı skorlarla kazanan Akhisar Yıldırımspor, grubu şampiyon tamamladı. Grupta oynadığı üç karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1’de beraberliği bulunan bulunan Soma Zaferspor, averajla Akhisar Yıldırımspor’un ardından grubu ikinci sırada tamamladı ve eleme maçları oynamaya hak kazandı.

B-GRUBU TOPLU SONUÇLAR:
Akhisar Yıldırımspor 4-0 Gördesspor
Soma Zaferspor  1-1 Soma Sotesspor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN