Manisa U-12 Futbol Liginde A ve B-grubunda 4 Maç Oynandı.

Manisa U-12 Futbol Liginde A ve B-grubunda 4 Maç Oynandı.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan ve 2006-2007-2008 doğumlu futbolcuların yer aldığı Manisa U-12 liginde ikinci karşılaşmalara bugün (perş) merkez ve ilçelerde oynanan 18 maçla devam edildi.

Soma takımlarının yer aldığı A ve B-grubunda dört karşılaşma oynandı.

A-GRUBUNDA:
Turgutalp Gençlikspor-Acar İdman
Gölmarmaraspor-Tel.Mob.Akhisarspor
301 Karaelmasspor Bay

B-GRUBUNDA:
Soma Sotesspor-Gördesspor
Soma Zaferspor-Akhisar Yıldırımspor karşılaşmaları oynandı.

A-GRUBUNDA TURGUTALP GENÇLİK GALİP AYRILDI.
Akhisar Kovalık sahasında oynanan ve Berke Çolak’ın yönettiği A-grubu maçında,  temsilcimiz Turgutalp Gençlikspor 2-1 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlılar,  Acar İdmandan Çınar’ın golüne; Mehmet Kanal ve Mehmet Bulut’un golleriyle cevap verdi ve ilk maçından galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Bu gruptaki bir diğer temsilcimiz 301 Karaelmasspor bay geçti.

GÖLMARMARASPOR-TEL.MOB.AKHİSARSPOR
İlk maçında Acar İdman’ı 6-2 mağlup eden Gölmarmaraspor ile, rakibi 301 Karaelmasspor’un maça çıkmadığı için karşılaşma dan 3-0 hükmen galip ayrılan Tel.Mob.Akhisarspor, Fırat Kocaçık’ın yönetiminde karşı karşıya geldi. Tel. Mob.Akhisarspor karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı..
B-GRUBUNDA ZAFERSPOR MAĞLUP, SOTESSPOR GALİP GELDİ.
İlk maçlarında rakiplerini farklı mağlup etmeye başaran iki takım; Soma Zaferspor ve Akhisar Yıldırımspor, Ahmet Türkeş’in yönettiği maçta karşı karşıya geldi. 50 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf; Gökhan, Uğur, Salih (2) ve Ergün (2) golleriyle 6-0’lık skor elde eden Akhisar Yıldırımspor oldu.

SOTESSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
Gruptaki bir diğer temsilcimiz Sotesspor, kendisi gibi ilk maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Gördesspor ile, Yücel Yağmur idaresinde karşı karşıya geldi.
Ata ve Atakan (2) attığı gollerle Gördesspor’u 3-1 mağlup eden Sotesspor ikinci maçlar sonunda 3 puanla tanışan taraf oldu.
A-GRUBU PUAN DURUMU:


A-GRUBU 3.MAÇLARIN PROGRAMI:
301 Karaelmasspor- Gölmarmaraspor 9 Haziran 2018 Cumartesi 16:00 Kovalık
Tel.Mob.Akhisarspor- Turgutalp Gençlik 9 Haziran 2018 Cumartesi 17:00 Kovalık

B-GRUBU PUAN DURUMU:


B-GRUBU 3.MAÇLARIN PROGRAMI:
Akhisar Yıldırımspor- Gördes 11 Haziran 2018 Pazartesi 18:00 Kovalık
Soma Zaferspor- Soma Sotes 11 Haziran 2018 Pazartesi 16:00 Kovalık







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN