Manisa Tüfad’dan Ramiz Şıracı’ya Teşekkür Plaketi

Tüfad yönetim kurulu, Manisa Tüfad yönetim kurulu üyesi olarak uzun yıllar spora hizmet eden Ramiz Şıracı’ya Soma’da işletmesinde ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Manisa Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Soma üyesi ve uzun yıllar Manisa Tüfad yönetim kurulu üyeliğini de yapmış olan Ramiz Şıracı’yı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarete Manisa Tüfad 2. Başkanı Metin Taşkın, Genel Sekreter Cemil Uğur, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çapar ve Denetleme Kurulu üyesi Muharrem Kazer’de katıldı.

Soma’nın meşhur kuru fasulyecisi de olan Ramiz Şıracı meşhur kuru fasulyesini ikram ettikten sonra Ramiz Şıracı’ ya plaketi Manisa Tüfad2.Başkanı Metin Taşkın takdim etti. Taşkın, “Manisa Tüfad yönetim kurulu üyesi olarak Manisa ve Türk Futboluna hizmetlerin için bu plaketi de bunun bir teşekkürü olarak kabul etmeni rica ediyoruz. “dedi.
Aynı zamanda Soma’nın meşhur kuru fasulyecisi olan Ramiz Şıracı “Ziyaretten ve plaketten çok onur duydum. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldım. Ancak elimden geldiğince de sizlere destek olmaya gayret edeceğim. Soma’dan yönetim kuruluna giren Ramazan Çapar kardeşime ve yönetim kuruluna başarılar dilerim “dedi.
Muharrem KAZER.



Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN