Manisa TÜFAD Zorunlu Gelişim Semineri

Manisa TÜFAD Zorunlu Gelişim Semineri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi işbirliğiyle düzenlenecek olan Zorunlu Bölgesel Futbol Atrenörleri Semineri 20 Haziranda yapılacak.

Manisa Saruhanlı Otelde düzenlenecek seminere Amatör veya profesyonel takımlarda görev yapacak olan teknik adamlar katılacak.

Bu seminerlere katılım zorunlu olup, katılamayan teknik adamlar bir sonraki “Zorunlu Gelişim Semineri “ne kadar lisanslarından doğan haklarını kullanamayacaklar.

Seminere Soma’dan yaklaşık 20 antrenör katılacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN