Manisa SAL’da Play Off İlk Hafta Maçları Oynandı

Manisa SAL’da Play Off İlk Hafta Maçları Oynandı

Manisa SAL’da Play-Off ilk hafta maçları tamamlandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların Bal ligi için mücadele edeceği Play Off grubunda 3 maçtan ikisi galibiyetle sonuçlanırken bir maç berabere bitti.

Manisa SAL‘da 5 hafta sürecek play off maçları bugün başladı. Manisa Sekiz Eylül, Kırkağaç Eşrefpaşa ve İsmail Doğan Erdinç statlarında oynanan ilk hafta maçlarında Salihli Belediyespor ile Kırkağaç Altayspor 2-2 berabere kalırken, Kırkağaç Acar İdmanyurdu ve Alaşehir Belediyespor rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Kırkağaç Acar İdmanyurdu avantajlı başladı

Play offun ilk hafta maçında Kırkağaç Acar İdmanyurdu Mütevelli 1965 Spor’u 16.dakika Ümit Mutlu ve 39.dakikada Berke Özçelik’in attığı gollerle 2-0, Alaşehir Belediyespor ise kendisi gibi liglerde mağlubiyet yüzü görmeyen iki takımdan biri olan 1965 Nurlupınarspor’u 1-0 mağlup ederek play off’a avantajlı başladılar.

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR
Alaşehir Belediyespor

Manisa SAL‘da toplu maç sonuçları, puan durumu ve diğer maçların programı şöyle:

1.Hafta Toplu Sonuçlar

Salihli Bld.Spor 2-2 Kırkağaç Altay
Kırkağaç Acar 2-0 Mütevelli 1965
1965 Nurlupınar 0-1 Alaşehir Bld

1.Hafta Puan Durumu

Manisa SAL Play-Off Puan Durumu

2.Hafta

Alaşehir Bld-Kırkağaç Acar
Mütevelli 1965-Salihli Bld.Spor
Kırkağaç Altay-1965 Nurlupınar

3.Hafta

Alaşehir Bld-Kırkağaç Altay
1965 Nurlupınar-Mütevelli 1965
Kırkağaç Acar-Salihli Bld.Spor

4.Hafta

Salihli Bld.Spor-Alaşehir Bld-
Mütevelli 1965-Kırkağaç Altay
Kırkağaç Acar-1965 Nurlupınar

5.Hafta

Alaşehir Bld-Mütevelli 1965
Kırkağaç Altay-Kırkağaç Acar
1965 Nurlupınar-Salihli Bld.Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN