Manisa Futbolunun Dip Yaptığı Haftada, Yüzümüzü Somaspor Güldürdü

Manisa Futbolunun Dip Yaptığı Haftada, Yüzümüzü Somaspor Güldürdü

Profesyonel Lig’de mücadele eden dört Manisa takımından geçen hafta yüzümüzü bir tek Somaspor güldürdü.

TFF 1.Ligde ilimizi temsil eden Manisa Futbol Kulübü ve 2.ligde ise ilimizi temsil eden takımlarımız Somaspor hariç Akhisarspor ve Tugutluspor aldıkları mağlubiyetlerle Manisa Futbolunu üzdü(!)

Somaspor: 2.Lig Kırmızı Grupta düşük bütçeyle mücadele eden Somaspor, Burhanettin Basatemür ile adeta devrim yaptı. Manisa Futbol Kulübü, Akhisarspor ve Turgutluspor’un haftayı mağlubiyetle kapatarak Manisa Futbolunu dipe çektiği haftada Somaspor 3-0’lık galibiyetle zirve yaptı. 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan siyah-beyazlılar, 6.hafta zorluk derecesi yüksek Sakaryaspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. 6 Ekim Çarşamba günü Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19:00 başlayacak. Maçı Kocaeli Bölgesi klasman hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek.

Manisa Futbol Kulübü: İlimizin üst liginde yani 1.ligde mücadele eden tek takımı olan Manisa Futbol Kulübü, 5 haftadır galibiyete hasret kaldı. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar, 32 ve 36.dakikalrda 2-1 öne geçtikleri karşılaşmadan uzatma bölümünde yedikleri golle 3-2 mağlup ayrıldı. 9.Hafta evlerinde Adanaspor’u konuk edecek Manisa Futbol Kulübü bu karşılaşmayı kazanıp kötü gidişine ”dur” demek istiyor.

SUAT GÜNDOĞANAkhisarspor: 2.Lig Kırmızı grup takımlarından Akhisarspor, deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdmanyurdu’na 75.dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu. Daha önce deplasmanda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan Akigo, aynı başarıyı 3.deplasman maçı olan Tarsus deplasmanında tekrarlayamadı. Evlerinde henüz galibiyeti bulunmayan yeşil-siyahlılar, 6.hafta Isparta 32 Spor’u mağlup edip şeytanın bacağını kırmak istiyor. Karşılaşma 6 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Akhisar Stadı’nda oynanacak.

Turgutluspor: Manisa futbolunun en sancılı takımı hiç kuşku yok ki Turgutluspor! Geride kalan 5 hafta itibari ile sadece 1 puanı bulunan kasaba, geçen hafta grubun lideri Bodrumspor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Kazım Akgün’ün talebeleri 6.hafta evlerinde Silahtaroğlu Vanspor’u konuk edecek. İki renktaşın mücadelesi 6 Ekim Çarşamba günü saat 15:00’de Turgutlu stadı’nda oynanacak.

Bağlantılı Haberler;

Manisa Futbolunun Dip Yaptığı Haftada, Yüzümüzü Somaspor Güldürdü
Manisa Futbolu Maalesef Sınıfta Kaldı
Manisa’yı Akhisarspor Güldürdü
Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN